Patēvs visiem pastāstīja, kāpēc nogalināja meiteni, kuru meklēja visa valsts

Ir atklāts briesmīgs noziegums, kas noticis 12. martā Soču ciematā Bestuževa. 28 gadus vecais Murads Šahmirzajevs nopratināšanā atzinās, ka ir nogalinājis savu piecus gadus veco pameitu Veroniku Triškinu. Izmeklētāji turpina noskaidrot notikušā precizitātes.

Piekāva un nolika gulēt

“2018. gada 12. martā vīrietis ar meitu atradās mājās, meitenes māte tajā laikā atradās ārstniecības iestādē. Pēc aizdomās turētā vārdiem, vakarā bērns sāka slikti uzvesties un kļuva kaprīzs, par ko viņš pāris reizes viņai iesita krūšu apvidū un nolika gulēt”, –  preses dienestam paziņoja Krasnodaras apgabala policijas dienests.

No rīta vīrietis aizgāja uz veikalu, bet, kad atgriezās, atrada meiteni bez dzīvības pazīmēm. Kā noskaidroja izmeklētāji, pēc tā viņš bērnu ielika somā un iznesa no mājas, un atstāja kalnainā apgabalā, upes krastā, apberot somu ar akmeņiem.

Turklāt kaimiņiem vīrietis paziņoja, ka meitene it kā pati kaut kur pazudusi, un sāka patstāvīgi organizēt viņas meklēšanu, un pēc tam pārstāja sazināties.

Šahmirzajevu arrada kādā hostelī, uz Abhāzijas un Adleras rajona robežas. Viņš atzinās pameitas slepkavībā un parādīja izmeklētājiem, kur līķi paslēpis.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Leave a Comment