Pāris uzbūvēja šo māju burtiski no nekā. Rezultāts ir satriecošs!

Tagad vasaras periodā viņu māja vienkārši ir uz izķeršanu, pārējā laikā pāris ceļo  pa pasauli šajā mājā paši. Šīs mājās īpašnieki padalījās, ka vien pāris sezonu laikā spēja pilnībā atgūt pirkumā ieguldīto naudu. Un tie ir veseli 25 tūkstoši dolāri, tā kā varam pilnīgi droši teikt, ka māja viņiem tikusi par brīvu.

Īpašu uzmanību pāris veltīja savas mobilās mājas konstrukcijas izstrādei. Pateicoties tai, tikai 18 kvadrātmetros viņiem izdevās izvietot visu, kas nepieciešams ērtai dzīvei pilsētā, kā arī aiz tās robežām.

Kārtīgs zonu izvietojums kļuva par viņu lielākajām galvassāpēm. Par laimi Sāras tēvs ir inženieris, un viņš ar prieku piekrita pārim palīdzēt. Tā tikai 3 mēnešu laikā viņi burtiski no nekā izveidoja ērtu un līdz sīkumiem pārdomātu platību.

“Mēs vēlējāmies kaut ko patiešām tīru un svaigu, gandrīz vai pludmales. Mēs esam sajūsmā, ka izvēlējāmies gaišu interjeru ar košiem akcentiem detaļu veidā”, – stāsta laimīgā mājas īpašniece.

Pateicoties gaišajiem apdares toņiem, šī ligzdiņa liekas plaša. Uzreiz nemaz nepateiksi, ka platība ir maza.

Bet par īstu šī šedevra rozīnīti ir stikla jumts. Iedomājieties vien, cik lieliski ir aizmigt kaut kur kalnos, vērojot īstas, zvaigžņotas debesis…

Mazajā mājiņā uz riteņiem ir elektrība, ir visas iespējas izmantot ūdensvadu, kā arī ir tualetes pods. Vienvārdsakot – sapnis!

No ārpuses šī mājiņa atgādina spēļu namiņu, un pat nav iespējams aptvert, ka tā var būt tik ērta un funkcionāla iekšpusē.  Ko tur runāt, ne visi tipveida dzīvokļu īpašnieki tik ērti jūtas savās mājās.

Māja uz riteņiem ir tas, kas vajadzīgs, ja jums patīk ceļot, bet neesat gatavi ziedot mājas ērtības.

Ja dārgs ir tieši tas, kas padara jūs laimīgu, tad šis stāsts būs īsts iedvesmas avots un motivācijas deva. Jā, nebūs viegli, jo būvniecība un remonts nekad nav bijusi vienkārša nodarbe, toties rezultāts ir tā vērts!

avots

Pievienot komentāru