Par viņas 6 dēliem smējās viņu garo matu dēļ, bet, kad bērni tos nogrieza, visi saprata, kāpēc viņi tos bija audzējuši

Kad jūs ieraugāt, ka kāds dara to, kas pēc jūsu domām ir dīvaini vai nepieņemami, uzdodiet sev jautājumu: vai tas skar vēl kādu?

Ja atbilde ir “nē”, tad jums, visticamāk, vajadzētu iet prom un nemaisīties citu darīšanās. Ne jau jums ir jāizlemj, kas ir labāk citiem, it sevišķi, ja jūs pat neesat papūlējušies, lai noskaidrotu, kāpēc viņi rīkojas tieši tā.

LASI VĒL: Mans turīgais draugs ieteica pamēģināt šo vienu metodi naudas piesaistei; Kopš tā laika ar naudu problēmu vairs nav

Tomēr, ja ziņkārība ņem virsroku un jūs uzdodat jūs interesējošo jautājumu, jūsu situācijas redzējums var izmainīties pavisam krasi.

Fībija Kannisto ir māte sešiem dēliem: piecgadīgajiem trīnīšiem, astoņgadīgajiem dvīņiem un vienam desmit gadus vecam puisim. Ģimene dzīvo Čiktovagas pilsētā, Ņujorkā, un līdz nesenam laikam visiem sešiem puišiem bija ļoti gari mati.

Matu garums ir paša cilvēka personīga izvēle, kam nav nekāda negatīva ietekme ne uz vienu citu, un mums visiem tas ir jāciena.

Neatkarīgi no tā, vai jums patīk jūsu kaimiņa frizūra, vai nē, jums nevajadzētu iejaukties, izsakot savu viedokli, ja cilvēku viss apmierina un viņš ir pilnībā apmierināts.

Šķir nākošo lapu, uzzini, kāds tam ir iemesls un noskaties video

COMMENTS

Pievienot komentāru