Par viņas 6 dēliem smējās viņu garo matu dēļ, bet, kad bērni tos nogrieza, visi saprata, kāpēc viņi tos bija audzējuši

Tikai iedomājieties, vai jums patiktu, ja kāds sāktu apsmiet jūsu ārējo izskatu?

Un tomēr daudzu cilvēki laikam nesaprot tādas vienkāršas lietas, un nevar atturēties no komentāriem, bieži vien tieši sakarā ar mazo puisēnu matiem. Visa perioda laikā, kamēr brāļi audzēja matus, viņi tika pakļauti apsmiešanai matu garuma dēļ.

Tur vainīgi ne tikai vienaudži, nevajadzīgi un netaisni spriedumi un neglaimojoši komentāri nāca arī no pieaugušajiem. Jo pieaugušie taču vienmēr zina, kā ir labāk!

 

Īpašs iemesls

Tomēr neviens no šiem cilvēkiem nezināja, kāda īpaša mērķa labad zēni nolēma izaudzēt savus matus. Viss sākās ar to, ka no vēža nomira viņu draugs. Drauga nāvei ļoti ietekmēja bērnus, un viņi nolēma izdarīt kaut ko, kas palīdzēs cilvēkiem cīnīties ar šo viltīgo slimību.

Tā seši brāļi nolēma izaudzēt savus matus, lai pēc tam tos ziedotu nekomerciālai organizācijai “Children with Hair Loss” (“Bērni, kuri pazaudējuši matus”). Tam bija nepieciešams ilgs laiks, bet rezultātā zēni varēja noziedot 5 metrus matu!

LASI VĒL: Tikai viena karotīte sāls tev nodrošinās laimi uz bagātību visai dzīvei: spēcīgs veiksmes rituāls

Paskatieties interesanto video par brāļiem zemāk:

Pirms smieties par kādu vai arī izteikt savu viedokli par kāda ārējo izskatu, padomājiet: ja tas nekaitē citiem, tad tā nav jūsu darīšana!

Lūdzu, padalieties ar šo rakstu ar saviem draugiem sociālajā tīklā Facebook, ja arī uzskatāt, ka šo bērnu rīcība ir pelnījusi cieņu!

COMMENTS

Pievienot komentāru