Par ko visbiežāk žēlojas un apvainojas dažādas zodiaka zīmes Kas var viņus izsist no sliedēm?

Kas var satraukt dažādas zodiaka zīmes? Kāpēc viņi var būt neapmierināti ar savu dzīvi?

Auns: nespēja sevi izpaust.

Auns jūtas dzīvs, kad dzīvo zem spiediena. Viņš mīl strīdēties, aizstāvēt savu viedokli, mest izaicinājumu vai iestāties cīņā ar citiem. Enerģijas trūkums Aunam ir sliktākais ļaunums. Viņam patīk sekot notikumiem un tos ietekmēt. Bez tā viņš pazūd.

Vērsis: pareizas estētikas trūkums.

Vērsim ir svarīgi, lai pasaule apkārt būtu harmoniska un kārtīga, tāpēc viņš patērē daudz laika, lai lietas izskatītos noteiktā veidā. Nevajag nenovērtēt to kā izskatās vide apkārt, vai kā cilvēki ir ģērbušies – tas viss var atstāt ietekmi uz Vērša noskaņojumu.

Dvīņi: mērķu trūkums.

Dvīņi zina, ko viņi grib, bet ne vienmēr zina kā to iegūt. Viņiem ir svarīgs mērķis un virziens, viņiem jāzina, kur virzīt savu enerģiju. Ja Dvīņi nezina, kāpēc un kur virzīties, tas var viņus izsist no sliedēm. Un vēl Dvīņiem ir grūti sevi piespiest pārvarēt šķēršļus – viņi nemitīgi meklēt sev attaisnojumus, kāpēc to nedara. Bet bez tā nekur nevar tikt, tāpēc viņiem vajag saņemt sevi rokās un pielikt pūles, lai virzītos uz priekšu.

LASI VĒL: 

Lūk vienīgais horoskops, kam patiešām ir nozīme. Piekrītiet? Godīgā astroloģija
6 zodiaka zīmes, kuras visu laiku runā, runā un runā. Viņas runās pat tad, kad neviens neklausās!
Kā sev pakļaut dažādu Zodiaka zīmju vīriešus

Vēzis: nepareiza apkārtne.

Vēzis ir pārmērīgi emocionāls, īpaši, kad runa iet par viņa attiecībām ar citiem cilvēkiem. Un viņu nepareizās rīcības atstāj ļoti sliktu ietekmi uz viņu, liek justies nelaimīgam un pazudušam. Viņš cenšas kaut ko izmainīt, bet patiesībā slīkst arvien lielākā aizvainojumā. Lai izvairītos no stresa, Vēzim vajag mācīties distancēties no cilvēkiem, kuri viņu nesaprot.

Lauva: cieņas trūkums pret sevi.

Lauva ir vislaimīgākais, kad viņu novērtē un ciena. Pretējā gadījumā viņš vienkārši zaudē pašsavaldīšanos un pamatu zem kājām. Bet Lauvu var saprast, jo galvenais ir pašcieņa, un tieši tas ir pamats pārliecībai par sevi.

Jaunava: apkārtējo viedoklis.

Stresa līmenis, kuru izjūt Jaunava domājot par to, ko “padomās cilvēki”, ir proporcionāls tam, cik daudz spēka un brīvības Jaunava iegūst, atmetot šīs domas. Ja Jaunava ir neapmierināta ar dzīvi, tad tas ir tāpēc, ka viņa dzīvo nevis sev, bet citiem. Tas neļauj pašrealizēties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru