Omītes gardākā recepte; Vistas spārniņi piparu marinādē

Šie brīnišķīgie spārniņi ir marinēti, izmantojot vairāku veidu piparus, kas piešķir tiem īpašu garšu un aromātu.

Marinādē ietilpst kūpināta paprika, asa paprika un melnie pipari, kas kopā veido aromātisku un daudzdimensionālu garšu profilu. Ja vēlaties, varat izmantot piparu maisījumu vietā melnā pipara, lai pievienotu vēl vairāk garšu un dziļuma.

Šī marinādes kompozīcija ne tikai bagātina spārnu garšu, bet arī padara to daudzpusīgu. Neuztraucieties, ka šie spārniņi būs pārāk dedzinoši – tie piedāvā tikai patīkamu, vidēji maigu pikantumu, kas ir lieliski līdzsvarots ar pārējiem garšas elementiem.

Lai vēl vairāk izceltu šo spārnu garšu, iesaku tos pasniegt ar kādu svaigu mērci, piemēram, tzatziki vai skābo krējumu ar sinepēm. Šīs mērces papildinās spārnu garšu un piedos papildu atsvaidzinošu kontrastu pikantajām notīm.

Sastāvdaļas 4 porcijām : Fonds vistas spārniņi 1,2 kilogrami kūpināta vai saldā malta paprika 1 tējk. malti melnie pipari 1 tējk. sausie ķiploki 1/2 tējk. sāls 3/4 tējk. augu eļļa 2 ēd.k.

Ēdienu gatavošanas recepte : Bļodā apvienojiet visas marinādes sausās sastāvdaļas.

Pievienojiet augu eļļu un samaisiet.

Sākumā sagatavojiet spārnus, tos sagriežot falangās – šāds griešanas veids padara ēšanu ērtāku un ērtāk pārvaldāmu, bet, ja jums ir ērtāk ēst veselus spārnus, jūs varat tos atstāt tādus, kādi tie ir. Kad spārni ir sagatavoti, pievienojiet tiem rūpīgi sagatavoto marinādi.

Marināde sastāv no dažādiem piparu veidiem, kas piešķirs spārniem īpašu un izsmalcinātu garšu.

Pārliecinieties, ka visi spārni ir vienmērīgi pārklāti ar marinādi, samaisot tos rūpīgi, lai katrs gabals būtu labi pārklāts. Šādā veidā marinēti spārni iegūs izteiksmīgu un daudzpusīgu garšu, kas būs lieliski piemērota turpmākai gatavošanai vai cepšanai.

Atstāj uz 30 minūtēm, tad pārliek ugunsdrošā formā un liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Cep, līdz gatavs, apmēram 30-35 minūtes.

Leave a Comment