Olaines pusē vīrietis ar varu cenšas ievilkt mašīnā sievieti. Viņš pielietojis spēku un draudējis ar ieroci

Nomaļā vietā Olaines pusē, ko nelegālu autosacīkšu cienītāji pazīst kā Veco Jelgavas šoseju, nesen kāds vīrietis uzbrucis sievietei un centies ar varu viņu ievilkt mašīnā, taču viņa plāns neizdevās un jau pēc brīža pašam nācās bēgt un slēpt pēdas, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Vietā, kur Vecā Jelgavas šoseja aiziet strupceļā, netālu no kādas industriālas teritorijas daži apkārtējie, pieļaujams, ka vietējie strādnieki, bijuši aculiecinieki šokējošai ainai.

Ceļa malā, pie pamestas ēkas kāds vīrietis uzbrucis sievietei un ar spēku, piedraudot ar ieroci, centies ievilkt viņu savā automašīnā. Olaines policijas iecirknis, saņemot aculiecinieku ziņas par iespējamu cilvēka nolaupīšanu, reaģēja nekavējoties.

Tika aizsūtītas divas patruļpolicijas ekipāžas, stāsta Valsts policijas (VP) Olaines iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Līcis.

Sieviete bija sveika un vesela, viņai no uzbrucēja tvēriena izdevās izsprukt, taču arī varmāka no notikuma vietas bija aizlaidies, kad ieradās policija.

Likumsargiem norādīts aptuvenais virziens, kur vīrietis ar savu automašīnu devies. Talkā tika pieaicināti papildspēki un drīz vien meklētais spēkrats uziets pamests ceļmalā, nepilna kilometra attālumā no uzbrukuma vietas.

Visu rakstu Tu vari izlasīt ŠEIT

Pievienot komentāru