Ogres “Ezītis” atgriežas ar vērienu

Laiks paskrēja vēja spārniem un jau klāt ir ilgi gaidītais 27. jūlijs, kas nozīmē daudziem mīļais Ogres “Ezītis” atkal ir atvērts apmeklētājiem. Kā jau solījām “Ezītis” Ogrē atgriezīsies ar skaļu un vētrainu ballīti. Ballītē viss kā pieklājās – būs uzkodas, welcome drink un pats galvenais lieliska mūzika pašmāju izcilāko mākslinieku izpildījumā.

Pirms kāda laika Ogres vārds pa visu Latviju izskanēja saistībā ar neveiksmīgo plostnieku zvejnieku svētku koncertu. Tomēr, atcerieties, ka Ogre ir īstā vieta, kur sarīkot neaizmirstamu un līksmu ballīti līdz pat rītam. Un tieši tā savu atgriešanos ir nolēmis nosvinēt Ogres “Ezītis”. “Grand Opening” ballītes pirmie ciemiņi tiek gaidīti jau no 19:00, vakara gaitā būs arī uzkodas un welcome drinki. Taču, runājot par plostiem, jau 21:00 pie mums uz skatuves kāps šī brīža pašmāju slavenākais dziedošais plostnieks. Dziesminieks Miks Galvanovskis savā dziesmas “With all my heart” video klipā ļāvās straumei – uz plosta spēlējot klavieres. Piektdienas vakarā smeldzīgās balss īpašnieks atklās mūsu ballīti ar romantiskām balādēm un lielisku ģitāras spēli.

Savukārt, 23:00 būsim gatavi sākt īsto nakts dzīvi. Dziedātājs Justs Sirmais jeb Justs pirms diviem gadiem bija spējīgs iekustināt lielāko daļu Eiropas, izpildot dziesmu “Heartbeat” Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. Iedomājies, kā viņš iekustinās mūsu Ogres ballīti? Vai atceries, kad tu pēdējo reizi tā no sirds ļāvies mūzikas ritmiem un laidies trakās dejās? Šī būs īstā reize atmodināt savu deju garu un ļauties mūzikai.

“Karaliskai atklāšanas ballītes koncertam vajag arī karalisku noslēgumu,” nodomāja Ezītis, šķirstot kultūras ziņu žurnālu ar reperi Ansi uz vāka. Repa Karalis jeb Ansis ilgi nedomāja un piekrita taisnā ceļā no festivāla Baldonē piestāt arī Ogrē, lai iegrieztu pamatīgu ballīti. Uz mūsu skatuves pašmāju slavenākais reperis kāps 01:30. Nenokavē ieņemt labākas vietas! Ballīte pie mums turpināsies līdz pat sestdienas rītam, jo par deju ritmiem rūpēsies DJ MIAMI

Leave a Comment