Noslēpumainas zvaigžņu zīmju sakritības: ko tas liecina par jūsu likteni?

Foto – Pexels

Visums, kā uzskata eksperte Ilaha Samedova, nereti sūta mums vēstījumus caur zvaigžņu zīmju sakritībām mūsu apkārtējā vidē.

Pēc viņas domām, tā nav vienkārša sakritība, bet gan gudrs vēstījums no augstākajām varām, ziņo portāla Abiem žurnālisti.

Zvaigžņu sakritības: ko tās nozīmē?

Ja jūsu apkārtējā vide ir piesātināta ar kādu konkrētu zvaigžņu zīmi, tas var liecināt par īpašībām, kuru trūkst jūsu dzīvē. Piemēram, ja jūs ieskauj Auns, jums var pietrūkt aktivitātes un emociju. Savukārt Vērša klātbūtne var liecināt par nepieciešamību pēc stabilitātes un disciplīnas.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Ja tavā apkārtnē ir daudz Aunu, iespējams, ir pienācis laiks spert izlēmīgu soli un papildināt savu dzīvi ar lielāku aktivitāti.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Tev jābūt pacietīgam un centīgam, lai sasniegtu savus mērķus, īpaši, ja tavā apkārtnē ir daudz Vēžu.

Foto – Pexels

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Tev vajadzētu iemācīties koncentrēt savu enerģiju un novirzīt to vienā virzienā, ja tavā dzīvē ir daudz šīs zīmes pārstāvju.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Velti laiku mīļajiem, ja tavā apkārtnē ir daudz Vēžu. Iespējams, ir laiks padomāt par ģimenes dibināšanu vai attiecību stiprināšanu ar tuviniekiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Tev, visticamāk, trūkst kustību un emociju, ja tavā apkārtnē ir daudz Lauvu. Visums tevi motivē izkāpt no ēnas un parādīt sevi pasaulei.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment