Neatkārtojami gardās un pufīgās siera kūciņas

Šodien es esmu priecīga piedāvāt jums veselīgāku šo siera kūku versiju, kas ne tikai garšos lieliski, bet arī atbilst pareiza uztura principiem.

Šī recepte ir jaunais papildinājums mūsu sadaļā “Garšīgi zaudēt svaru”, un esmu pārliecināta, ka tā būs lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas baudīt gardus, bet veselīgus desertus.

Šajā veselīgajā variantā mēs izmantojam 5% biezpienu, kas sniedz kūkai krēmīgu tekstūru, bet ar ievērojami zemāku tauku saturu. Lai iegūtu vieglu un gaisīgu struktūru, pievienojam rupjas auzu pārslas, kuras mēs iepriekš smalcinām kafijas dzirnaviņās. Šis solis palīdz sasniegt nevainojamu konsistenci, vienlaikus saglabājot veselīgu sastāvdaļu profilu. Cukura vietā izmantojam saldinātāju, tāpēc kūka kļūst mazāk salda, bet ne mazāk garšīga, kā arī samazinās kaloriju daudzums.

Turklāt šī recepte tiek gatavota bez liekiem miltiem un mannas, kas ļauj kūkai iegūt optimālu mitruma līmeni, kā arī vieglumu un gaisīgumu. Siera kūkas pagatavošana ir ļoti vienkārša, un gala rezultāts ir ne tikai veselīgs, bet arī pārsteidzoši garšīgs.

Un vēl viens būtisks aspekts – šī ir recepte bez lipekļa! Tātad, ja jums ir jutība pret lipekli vai vienkārši vēlaties izvairīties no tā, šī siera kūka būs lieliska izvēle. Tā ir lieliska iespēja, kā izbaudīt gardu desertu, neuztraucoties par lipekļa ietekmi uz jūsu veselību.

Tāpēc, ja jūs meklējat veidu, kā baudīt savu mīļāko desertu veselīgākā formā, noteikti izmēģiniet šo recepti. Esmu pārliecināta, ka jūs to iemīlēsiet tikpat daudz, cik es!

Sastāvdaļas 2 porcijām : Fonds biezpiens 5% 300 grami olas 1 gab saldinātājs pēc garšas šķipsniņa sāls auzu pārslas 40 grami Turklāt auzu pārslas 20 grami augu eļļa 15 gramI

Ēdienu gatavošanas recepte : Biezpienu izberžam caur sietu. Pievieno olu, saldinātāju pēc garšas, šķipsniņu sāls un auzu pārslas.

Samaisiet līdz gludai. Es to daru ar rokas mikseri.

Masu sadalām daļās.

Apkaisiet darba virsmu ar miltiem un ar nazi vai glāzi veidojiet siera kūkas.

Uzkarsē pannu uz nedaudz zemākas par vidējo siltumu ar augu eļļu. Novietojiet siera kūkas un apcepiet no abām pusēm apmēram 4-5 minūtes katrā pusē.

Leave a Comment