Neaizmirstams bildinājums – kamēr šoferim pārkāpums,pasažieri saderinās

Ventspilī, Kaiju ielu, šā gada 9.augustā, veicot ātruma kontroli uz ceļiem, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas aizturēja autovadītāju – viņš brauca ar 77km/h, kur atļautais ātrums ir 50km/h.

Kamēr tika formēts protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, notika kas negaidīts – pasažieris izkāpa no automašīnas un pārsteidza savu mīļoto sievieti ar bildinājumu. Ilggadējā darba pieredzē ceļu policisti šādu gadījumu neatminējās pieredzējuši.
Novēlam daudz baltu dieniņu jaunajam pārim, bet neaizmirst arī par atļautā braukšanas ātruma ievērošanu!

Neaizmirstams bildinājums-kamēr šoferim pārkāpums,pasažieri saderinās

Neaizmirstams bildinājums – kamēr šoferim pārkāpums,pasažieri saderināsVentspilī, Kaiju ielu, šā gada 9.augustā, veicot ātruma kontroli uz ceļiem, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas aizturēja autovadītāju – viņš brauca ar 77km/h, kur atļautais ātrums ir 50km/h. Kamēr tika formēts protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, notika kas negaidīts – pasažieris izkāpa no automašīnas un pārsteidza savu mīļoto sievieti ar bildinājumu. Ilggadējā darba pieredzē ceļu policisti šādu gadījumu neatminējās pieredzējuši. Novēlam daudz baltu dieniņu jaunajam pārim, bet neaizmirst arī par atļautā braukšanas ātruma ievērošanu!

Posted by Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde on Piektdiena, 2018. gada 17. augusts

avots

Pievienot komentāru