Muzikālajā pēcpusdienā uzstāsies multinacionālais kultūras centrs “Unisons”

Šonedēļ, 9. jūnijā pulksten 16:00 pie Gulbju dīķa muzikālajā pēcpusdienā uzstāsies multinacionālais kultūras centrs “Unisons”, koncerta programmā izskanēs slāvu kāzu dziesmas. Liepājas Kultūras pārvalde visas vasaras garumā piedāvā apmeklēt koncertus bez maksas.

Biedrība Multinacionālais kultūras centrs “Unisons” dibināta 2004. gadā ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par slāvu tautas kultūras tradīcijām, to saglabāšanu, kā arī starpkultūru dialoga veicināšanu. Biedrības darbības virzieni ir dažādu tautu kultūras, literatūras, valodas, mūzikas un slāvu nemateriālo un etnogrāfisko vērtību saglabāšana un popularizēšana Liepājā un Latvijā.

Biedrība piedalījusies daudzos starptautiskos folkloras festivālos, gan Latvijā, gan, Lietuvā, gan Krievijā un saņēmusi 36 pateicības rakstus, diplomus, medaļas un Dziesmu svētku žūrijas komisijas augstākās pakāpes diplomu 2017.

Plašāka informācija par gaidāmajiem muzikālās pēcpusdienas koncertiem pieejama Liepājas Kultūras pārvaldes Facebook kontā @Liepajaskultura un www.liepaja.lv

Vēršam uzmanību, ka no pulksten 15:30 līdz 17:00 iebraukšana tiks liegta pie Gulbju dīķa pa Hika ielu no Peldu ielas un E. Rimbenieka ielas puses.

Atgādinām, ka sliktu laikapstākļu dēļ muzikālā pēcpusdiena pie Gulbju dīķa var tikt atcelta.

Leave a Comment