Mīlu precētu vīrieti un iešu “līdz galam”

Nesen es iemīlējos jaunā un skaistā vīrieti. Viņu sauc Artis. Mēs iepazināmies darbā, viņš bija laipns un visu laiku smaidīja.

Bet, diemžēl, Artis bija precējies.

Protams, viņš man ļoti patika, un pat vēl vairāk, es viņā neprātīgi iemīlējos. Tāpēc biju gatava uz visu, lai tikai Artis  būtu mans. Tā nu es uzzināju, kā sauc un kā izskatās viņa sieva, un es sarīkoja mana drauga tikšanos ar viņu. Uzņēmu pāris fotogrāfijas un noliku Artim.

Puisis, protams, izbrīnījās un ļoti sabēdājās, un “netīšām” līdzās gadījos es. Pajautāju puisim, kas noticies, un uzaicināju uz tasi kafijas. Artis  man visu izstāstīja, un es viņu atbalstīju, kā gan savādāk? Vajadzēja izveidot draudzīgas attiecības. Pēc darba uz uzstāju ar puisi aiziet uz tuvējo picēriju. Tur mēs sarunājāmies, es mēģināju kā vien mācēju “piebraukt” Artim. Bet viņš nepadevās, uzstāja uz to, ka ir precējies un ar mani grib būt tikai draugi.

Sirdī man bija ļoti sāpīgi, ka puisis nevēlas ar mani attiecības. Bet vienu es zināju pilnīgi noteikti – ja Artis  izšķirsies ar savu sievu, tad atskries pie manis. Es visu laiku mēģināju puisi pārliecināt, ka sieva nav viņa cienīga. Aizgāju pat tik tālu, ka piespiedu Arti šaubīties par viņa sievas uzticību. Viņš taču visu laiku ir darbā, bet sieva mājās, un nebūt nav teikts, ka viena.

Mēs ar puisi kļuvām tuvāki, bet līdz skūpstiem tā arī netikām. Pārāk pareizs! Viņš sacīja, ka, kamēr nepieķers sievu krāpšanā, nekad neticēs viņas neuzticībai. Artis ir vienīgas cilvēks manā dzīvē, kuru es neprātīgi mīlu, un mūsu mīlestības dēļ es esmu gatava iet “līdz galam”. Šobrīd domāju, kā izdarīt tā, lai Artis ieraudzītu, ka sieva viņu krāpj un tam sekojoši no viņas izšķirtos. Nevēlos ne ar vienu dalīt savu mīļoto cilvēku, un darīšu visu, lai puisis būtu tikai mans.

avots: romashka-smile.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru