Māņticība, pazīmes un ticējumi, kuri jāzina katram kaķu mīlim!

Kā visiem ir zināms, kaķiem ir vairāk attīstīti maņu orgāni nekā cilvēkiem. Piemēram, viņi viegli orientējas pilnīgā tumsā, viņu dzirde ir daudz izteiktāka, jā arī ožas maņas nevar salīdzināt ar cilvēkiem.

Tā pat arī kaķi ir apveltīti ar īpašu nojautas sajūtu un ja jūs tajā ieklausīsieties, jums būs iespēja izvairīties no daudzām ar mājsaimniecību un veselību saistītām problēmām, kā arī jūs varēsiet piesaistīt veiksmi.

LASI VĒL: Atbrīvo no spiediena un trokšņiem galvā: sena zāļu recepte. Ārstnieciskā nezāle

Katram dzīvniekam, atkarībā no tā krāsas, ir savas īpašās spējas.

Piemēram, daudzi sagaida nepatikšanas, ja satiek melnu kaķi, kas ir pilnīgi nepamatoti. Tieši pretēji, tiek uzskatīts, ka melns kaķis mājās palīdzēs radīt mājīgumu un aizsargās to no laupītājiem. Bruņurupuču nokrāsas kaķis sniegs jums ģimenes laimi. Samīļojot kaķi ar baltām ķepām, jums noteikti uzspīdēs veiksme un jūs kļūsiet bagātāki, bet rudas krāsas kaķis izārstēs un pasargās to īpašniekus no slimībām.

Visas zīmes, kas saistītas ar baltiem kaķiem, sola jums tikai un vienīgi panākumus, vēlmju piepildīšanos un labklājību mājās. Pelēkās krāsas kaķi, ienesīs jūsu mājās labklājību, veselību un labsajūtu. Trīskrāsu kaķi tiek uzskatīti par visvēlamākajiem mājās. Apvienojot trīs krāsas vienlaicīgi, kaķiem piemīt trīskāršs spēks. Viņi ir gan dziednieki, gan mājas aizstāvji. Šī mājdzīvnieka ienākšana jūsu mājās nesīs jums bagātību un personīgo laimi.

Neatkarīgi no krāsas ir arī daudz citu uzskatu saistībā ar kaķiem.

Ja kaķis saliecies kamoliņā un aizsedzis degunu ar ķepu – gaidiet aukstumu. Ja kaķis mierīgi guļ uz muguras, izstiepties pilnā augumā – būs silts laiks. Ja šķauda – būs negaiss. Ja cītīgi mazgājas – gaidiet viesus, nemitīgi ņaud – gaidiet ģimenes pieaugumu.

Par neveiksmīgu laulību liecina nemītīgi ņaudošs kaķis vai pie altāra sēdošs kaķis.

Māte, kas nodos labās rokās septiņus kaķēnus (7 zēnus vai 7 meitenes), ļoti drīz veiksmīgi apprecinās dēlu vai meitu.

Runā, ka skaistas un mīlošas sievas tiek tikai tiem vīriešiem, kuri mīl kaķus. Neņemiet savu mīluli sev līdzi ceļojumā, tad ceļojums būs neveiksmīgs.

Jaunajā mājvietā kaķim ir jāieiet pašam pirmajam, un tikai pēc tam iekšā dodas saimnieki. Agrāk tika uzskatīts, ka visu negatīvo enerģiju, kas palikusi no iepriekšējiem iemītniekiem, uz sevi paņem tas, kurš pirmais ieiet mājā.

LASI VĒL: Lūk, ar ko jāapkaisa tomāti, lai būtu bagātīga raža. Un nekādas ķimikālijas!

Ja kaķis guļ blakus slimam saimniekam – tas ir uz ātru atveseļošanos. Kaķu “masāža” var norādīt uz slimo vietu. Ja dzīvnieks aizbēg no slimā īpašnieka mājām, tas liecina par drīzu nāvi.

Nekad neizdzeniet kaķi uz ielas – piesauksiet nelaimi. Tieši pretēji, ja pie jums atnāk pamests kaķis, noteikti palīdziet tam, pieņemot to savās mājās. Tas noteikti pateiks paldies jums, uzdāvinot jums mieru, labklājību, prieka un mīlestības jūru.

Pievienot komentāru