Mamma palūdza meitai aiziet ātrāk no skolas un paņemt mazo brāli no dārziņa. Pēc divām stundām viņa ar asarām acīs skatījās uz viņu fotogrāfiju sociālajos tīklos

Situācija, kad visparastākajā dienā var notikt kaut kas pilnīgi negaidīts, ir izplatīta to cilvēku vidū, kuriem ir bērni.

Tāda negaidīta situācija notika ar Kendisu, kad dienas vidū viņai piezvanīja no skolas un palūdz izņemt dēlu ātrāk. Tā kā sievietei absolūti nebija tādas iespējas, viņa palūdza to izdarīt savai meitai-pusaudzei.

Betm, kad pēc pāris stundām viņi nebija atgriezušies mājās, Kendisa sāka uztraukties. Pēc tam viņa internetā ieraudzīja fotogrāfiju, kas līdz sirds dziļumiem sievieti aizkustināja.

Mēs vienmēr priecājamies stāstīt jums par labiem un aizkustinošiem stāstiem, kurus jums, mēs ceram, ir prieks lasīt. Bet dažos rakstos situācija no galvenās personas puses mēdz būt tik ļoti sirsnīga, ka ir pelnījusi to, lai to izlasītu tā, kā to ir uzrakstījis autors.

Tāpēc lūdzu izlasiet, ko par savu dēlu un pusaudzi meitu raksta Kendisa Kerija:

“Šodien mūsu ģimenē radās ārkārtas situācija, sakarā ar kuru manai meitai vajadzēja ātrāk aiziet no mācībām, lai izņemtu no skolas mazo brāli”.

“Es domāju, ka viņa vienkārši ir atvedusi viņu mājās, kamēr neieraudzīju viņas snapchat (sociālais tīkls, kas paredzēts fotogrāfiju apmaiņai ar draugiem un ģimeni)”.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru