Mākslas dienu “SILTUMNĪCA” Izstāde – pārdošana 13. aprīlis – 31. maijs

Pavasaris ir ne tikai stādīšanas laiks, bet arī Mākslas dienu laiks. Un īstais laiks, kad iegādāties kādu mākslas stādiņu, ko iedēstīt savās mājās! Varbūt izaug vesela kolekcija?

Izstādē – pārdošanā “Siltumnīca” piedalās virkne dažādu paaudžu Latvijas mākslinieku – Jānis Anmanis, Vladimirs Avramenko, Kristiāna Dimitere, Juris Dimiters, Elga Grīnvalde, Anna Heinrihsone, Raitis Hrolovičs, Ieva Jurjāne, Kristīne Jurjāne, Juris Jurjāns, Kristīne Keire, Vitolds Kucins, Ērika Kumerova, Dita Lūse, Liene Mackus, Alise Mediņa, Neonilla Medvedeva, Aivis Pīzelis, Džemma Skulme, Māris Subačs, Elīna Titāne, Zane Tuča, Lote Vilma Vītiņa.

Mākslas cienītājiem būs iespēja izvēlēties no vairāk nekā 100 mākslas darbiem dažādās tehnikās un plašā cenu amplitūdā.

“Siltumnīcā” periodiski darbosies arī portretu ekspresstudija, kurā piedalīsies jaunie mākslinieki.

Pasākumu organizē izdevniecība un mākslas salons “Aminori”, kas atrodas Kr.Valdemāra ielā 69. Aminori salonā “Māksla un grāmatas” var iegādāties izdevniecības grāmatas un apskatīt jaunākajai grāmatai veltīto izstādi. Šeit mājīgā atmosfērā ir iespēja tikties ar mūsu grāmatu varoņiem, lekcijas par kultūras tematiem un citi pasākumi. Laipni gaidīti arī Rīgas viesi, jo izdevniecības grāmatas tiek tulkotas arī svešvalodās.

Izdevniecība uzsāka savu darbību 2108.gada 16.novembrī ar Marikas Rozenbergas veidoto grāmatu “Sarunas ar Juri Jurjānu”, kas iepazīstināja ar pazīstamo gleznotāju un viņa darbiem. Izstāde guva tik plašu rezonansi un atsaucību, ka nācās to pagarināt līdz 28.martam.

Izdevniecības moto: ”Mēs gribam runāt par mākslu to nekritizējot, bet padarot cilvēkiem tuvāku un saprotamāku. Mēs ticam, ka ikviens cilvēks spēj integrēt

mākslu savā dzīvē un mūsu grāmatas spēj palīdzēt šajā procesā.”

Papildu informācijai – tālr. 24002455 vai [email protected]

Facebook @aminoritelpa

Instagram @aminoritelpa

Pievienot komentāru