Maksima Galkina ASV tūre beigusies ar pilnīgu neveiksmi

Populārā komiķa un estrādes zvaigznes Maksima Galkina ASV tūra beigusies ar ievērojamu neveiksmi. Izskatās, ka ASV auditorijai laikam nav patikuši viņa joki un priekšnesumi.

46 gadus vecais Maksims Galkins plānoja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Pirmā kanāla bijusī zvaigzne pēc pārcelšanās uz Izraēlu griežas kā vāvere ritenī, lai apmierinātu pieaugošās Allas Pugačovas vajadzības …

Lasi vēl: Alla Pugačova esot nekaunīgi izturējusies kolēģu koncertos Izraēlā; Daži viņas kolēģi to sauc pat par “noziegumu”

Pretēji visām cerībām, brauciens uz ASV humoristam izvērties neveiksmīgs. Pēc žurnālistu domām, joki par Krieviju un tās prezidentu tiem, kas nāk uz izrādi, vairs nešķiet tik smieklīgi, jo, iespējams, cilvēki ir ļoti noguruši no pasaulē aktuālās situācijas. Otra versija ir, ka Eiropas politiskā situācija skatītājiem ASV nešķiet tik aktuāla.

Pēc reportieru sacītā, šo nogurumu apstiprināja skatītāju reakcija uz kārtējām Galkina dēkām uz skatuves. Šī reakcija atspoguļo nogurumu no tiem pašiem jokiem un viņa nemitīgo centību izcelt tēmas par situāciju Austrumos.

Zīmīgi pieminēt, ka publikas reakcija uztvēra arī pats komiķis. Pēc kārtējā joka viņš vērsa uzmanību uz to, ka kādreiz cilvēki par viņu smējās, bet tagad, tuvojoties īsta kodolkonflikta perspektīvai, “tas vairs nav tik smieklīgi”.

Acīmredzot tieši sabiedrības interešu izzušanas dēļ Maksims nolēma “paaugstināt likmes”, pieļaujot vairākus provokatīvus paziņojumus. Daudzus patiesi šokēja Galkina vārdi par “Kirkorovu caurspīdīgām zeķubiksēm” un “Skabejevas galvu”.

Lasi vēl: Slavena mūziķa meita skolā iekļuvusi smagā kautiņā ar vienaudzi – notiekošo noskaidrojusi skolas vadība un vainīgos sodījusi

Interesanti, ka Alla Pugačova, kura vēl nesen uzturēja draudzīgas attiecības ar šiem māksliniekiem, nereaģēja uz vīra vārdiem.

Jāatgādina, ka Galkins bija viens no nedaudzajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm, kura nebaidās atklāti nostāties pret Kremļa nekaunīgo rīcību un uzsākto k.a.r.u. Tiesa, beigās viņi bija spiesti doties prom no Krievijas un apmesties Izraēlā.

COMMENTS

Pievienot komentāru