Ļoti patīkams pārsteigums sagaida visus vilcienu pasažierus jau no decembra beigām

<s

Foto – ekrānuzņēmums

trong>Ar ļoti patīkamiem jaunumiem klajā nācis Lietuvas uzņēmums “LTG Link”, kurš paziņojis, ka jau šogad sāksies pasažieru vilcienu maršruts, kas kursēs reizi dienā – no rīta no Viļņas, bet pēcpusdienā no Rīgas.

Uzņēmums paziņojis, ka ir saņēmis nepieciešamo sertifikātu, kas ir atļauja, lai varētu pārvadāt pasažierus arī Latvijā.

Pirmais reiss gaidāms jau šogad, 27.decembrī, atklājis “LTG Link” vadītāja pienākumu izpildītājs Ģedimins Šečkus.

Uzņēmums akcentē, ka šis plānotais reiss būs ļoti izdevīgs tiem cilvēkiem, kam, piemēram, Viļņā vai kādā citā Lietuvas pilsētā plānots vienas dienas komandējums. Tas pats attiecināms uz Latviju.

Lasi vēl: VIDEO. Beidzot tas ir noticis! Jau šodien dažos Latvijas maršrutos kustību uzsāks jaunie, modernie elektrovilcieni

Zināms, ka vilciens no Viļņas katru dienu izbrauks plkst. 6:30, no Kaišadores – 7:12, no Šauļiem – 8:51, no Jonišķiem – 9:30, bet Jelgavā tas ieradīsies 10:06, Rīgas Centrālajā stacijā – 10:43.

Foto – ekrānuzņēmums

Savukārt uz otru pusi vilciens kursēs šādos laikos. No Rīgas Centrālās stacijas – 15:28, no Jelgavas – 16:08. Šauļos tas ieradīsies 17:21, bet Viļņā – 19:51.

Šobrīd uzņēmums vēl veic pēdējos sagatavošanas darbus jaunajā maršrutā, bet jau nākošās nedēļas sākumā klientiem tiks sniegta visa būtiskā informācija par vilciena reisiem uz Rīgu, kā arī varēs jau iegādāties pirmās biļetes.

Pievienot komentāru