Lauvām grandiozas idejas, bet jaunavām īpaši labvēlīga diena; Dienas horoskops 5. martam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēži var un viņiem vajag nodarboties ar sportu. Atvēli laiku saviem vaļaspriekiem un atpūtai – vajag aizbēgt no darba jautājumiem un uzkrāt enerģiju.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Astroloģe Lauvām iesaka neatlikt nevienu biznesu uz rītdienu – plānu nepieciešams izpildīt jau šodien. Kad jūsu grandiozākās idejas īstenosies, jūs varat paļauties uz stimuliem algas paaugstināšanas un atvaļinājumu veidā.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šī diena būs labvēlīga cilvēkiem, kas dzimuši zem Jaunavas zvaigznāja. Tev veiksies jebkurā biznesā, taču svarīgi ir spēt izmērīt savas vēlmes un iespējas. Maksimāla objektivitāte palīdzēs atrast zelta vidusceļu it visā.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem liktenis šodien ir sagatavojis vilšanos personīgo attiecību sfērā. Jūsu mīļotais cilvēks parādīs, ka viņam nevajadzētu uzticēties. Negaidiet no viņa pārāk daudz un esiet gatavs saskarties ar skarbo realitāti.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpionus šodien iepriecinās kolēģi un biznesa partneri. Jūs kļūsiet par dalībnieku jaunam interesantam projektam, pie kura strādāsiet ar prieku.

Lasi arī: Piecas Zvaigžņu zīmes, kuras martā gaida negatīvi satricinājumi

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieki mūsdienās var un vajag nopietni nodarboties ar sportu. Turklāt uzstādiet sev ambiciozākos mērķus – tagad varat tos sasniegt. Tagad ir labākais laiks aktīva dzīvesveida uzsākšanai.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem šobrīd ir ļoti grūti nosēdēt uz vietas. Tu esi tik enerģisks, ka šīs tavas enerģijas pietiks visām šodien plānotajām lietām. Šodien ir vērts parūpēties par savu veselību un sākt sportot.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Šodien astroloģe iesaka Ūdensvīram vairāk staigāt svaigā gaisā. Saskarsme ar dabu palīdzēs atgūties gan fiziski, gan garīgi, kā arī sniegs iedvesmu.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Tagad Zivis var strādāt pie energoietilpīgiem projektiem. Šajā dienā jūs varat darīt jebkuras, pat visgrūtākās lietas. Pēc visu uzdevumu izpildes jūs gūsit panākumus.

Pievienot komentāru