3 zvaigžņu zīmes, kas bieži dzīvo toksiskās attiecībās tikai tāpēc, lai nebūtu vientuļi

 

Foto – Unsplash

Ne katrām attiecībā ir lemts beigties ar frāzi “un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi”. Dažas attiecības ir postošas un pat graujošas.

Lielākoties tas notiek tāpēc, ka mēs izvēlamies nepareizos partnerus. Taču astrologi ir pārliecināti, ka eksistē dažas zodiaka zīmes, kuri zemapziņā izvēlas toksiskus partnerus, jo neprātīgi baidās no vientulības.

Un tā, kuri tie ir?

Svari

Svariem ir ļoti grūti šķirties no attiecībām – pat tādām, par kurām viņam pašam sen jau ir skaidrs, ka nekas labs tur gaidāms nebūs. Viņi šādās attiecībās mēdz dzīvot ilgi, līdz beidzot pasaka “nē, viss, pietiek”. Taču dažreiz šis “nē” nāk gadiem ilgi.

 

Skorpions

Jā, arī spēcīgie un pašpārliecinātie Skorpioni šad un tad iekrīt šādos slazdos. Lielākoties tas notiek tamdēļ, ka viņi ir ļoti kaislīgi. Un viņus ir viegli savaldzināt. Turklāt, kāds ir paradokss – vistoksiskākās attiecības veidojas tad, ja satiekas divi Skorpioni. Tad ar nāvējošu krampi viņi viens otru tur un nelaiž vaļā.

 

Auns

Neskatoties uz savu pragmatisko dabu, Auni ļoti viegli var nonākt tādās attiecībām. Lielākoties tas notiek tāpēc, ka viņiem vienkārši dzīvē nepatīk neko bieži mainīt. Un domāšana ir tāda – ja reiz jau vienreiz esmu savas pūles šim visam veltījis, lai ir tā, kā ir.

Pievienot komentāru