Latviešu aktrise Regīna Devīte atklāti pasaka, ko viņa domā par 8.martu un Sieviešu dienu

Foto – ekrānuzņēmums

Viena no pašmāju slavenākajām aktrisēm Regīna Devīte, kuru daudzi joprojām atceras kā Zentiņu no seriāla “UgunsGrēks” nupat nākusi klajā ar lieliskām ziņām, šonedēļ vēstī izdevums “Privātā Dzīve”.

Jau 8.martā VEF Kultūras pilī un vēlāk arī citās Latvijas pilsētās Regīna Devīte spēlēs dzejnieces Māras Ulmes lugā “Sieviete ar dzeltenām brillēm”, un tai gatavojoties Regīna ļāvusies arī vizuālām pārvērtībām – saistībā ar izrādi viņa ļāvusies krāšņai fotosesijai, kur piemērījusi mākslinieces Elitas Patmalnieces radītu kleitu.

Lasi vēl: “Viss, kas ir bijis pirms tam, ir pupu mizas…” – pazīstamā aktrise Aurēlija Anužīte pastāsta par lielāko pārbaudījumu savā dzīvē

Un, lai arī Regīnai tā izskatās patiesi lieliski, viņa teic, ka viņai pašai šobrīd patīkot mazliet mierīgāks stils, bez tam Patmalnieces radītās kleitas viņa Latvijā asociējot tikai ar vienu sievieti – TV personību Baibu Sipenieci-Gavari.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Cita starpā Regīna pastāsta, ko domā par 8.martu jeb Sieviešu dienu. “Lielai daļai sabiedrības Sieviešu diena saistās ar padomju laikiem un tādiem nepareizajiem svētkiem, kuros slavināja visu varošās sievietes, kas sēž traktorā un veic darbus, kas viņām nav piemēroti.”

Foto – ekrānuzņēmums

Tomēr viņa nepiekrīt, ka tas tā ir, jo daudzviet pasaulē svin Sieviešu Solidaritātes dienu, turklāt kurai sievietei gan nepatīk, ja viņu apdāvina ar ziediem un dāvanām, arī viņai pašai tas labi iet pie sirds.

Foto – ekrānuzņēmums

Visu interviju ar aktrisi Regīnu Devīti lasi 5.marta izdevumā “Privātā Dzīve”.

Pievienot komentāru