“Viss, kas ir bijis pirms tam, ir pupu mizas…” – pazīstamā aktrise Aurēlija Anužīte pastāsta par lielāko pārbaudījumu savā dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

Talantīgā lietuviešu izcelsmes aktrise Aurēlija Anužīte-Lauciņa, viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas” pastāstīja par savu ikdienu, kopā ar vīru Andri, audzinot sešus bērnus. Un kur viņa atrod laiku sev?

Atgādināsim, ka savulaik aktrises dzīvesbiedrs bija pazīstamais latviešu aktieris Ivars Kalniņš, kura dēļ viņa arī pārcēlās uz dzīvi Latvijā. Taču abu kopdzīve izjuka pēc 7 gadiem. Šajās attiecībās pasaulē nāca dēls Mikus, kurš ir jau pieaudzis.

Pēc šķiršanās no Kalniņa, Aurēlija bija sniegusi interviju “Radio SWH”, to bija dzirdējis kāds vīrietis vārdā Andris, un uzaicinājis viņu brokastīs, kurā vēlējies viņu pacienāt ar pankūkām. Drīz vien abi jau uzsākuši kopdzīvi. Vairākās intervijās Aurēlija stāstījusi, ka abi ar vīru ļoti gribējuši kuplu ģimeni, jo tā ir patiesa laime. Aurēlijas otrais vīrs Andris Lauciņš ir uzņēmējs.

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījuma vadītāja vaicā aktrisei, vai nav grūti ikdienā ar tik kuplu bērnu bariņu?

“Es domāju, ka man ir atbilde – ne bērnu daudzums, bet gadu starpība visu nosaka. Arī raksturi. Trešais un ceturtais bērniņš man dzimuši pri***cīgi. Tad tu izej tādu dzīves skolu, ka tu saproti – viss, kas ir bijis pirms tam, ir pupu mizas. Kad tev bērni ir jābaro ar pi**ti caur deguntiņu…. Tāpēc esmu sapratusi, ka šitā te nedrīkst zūdīties…” – saka Aurēlija.

Lasi vēl: VIDEO. Talantīgā Olga Dreģe atklāj, kurš bija pirmais cilvēks, kurš teicis, ka viņa dienās būs aktrise

Stāstot par savu ikdienu un laiku sev, aktrise saka, ka ceļas samērā vēlu – tas esot ap 6 no rīta. Tad viņa uztaisot kafiju un maizīti, bet kafija parasti atdziest, jo viens pēc otra sāk celties bērni, kuri jāapčubina, jāsamīļo, varbūt kāds drusku jāsabar, tad atkal jāsamīļo, jāsagatavo ēdiens kastītēs līdzi uz skolu. Un tā, kamēr visi aprūpēti un pavadīti uz skolu.

Foto – ekrānuzņēmums

“Tad es modinu dvīnīšus un mums ir jauka dziesmiņa, kas palīdz visu dienu padarīt foršu: “Labrīt, labrīt, labrīt. Kas tad mums šodien no debesīm krīt?”… Un te var izdomāt visu, kas krīt – košļenes, ziloņi. Un tad dvīņi izliekas, ka viņi guļ, bet jau smaida…” – stāsta Aurēlija.

Visbeidzot, kad visi bērniņi aprūpēti, samīļoti, pamodināti un izvadāti pa skolām, mājās pārrodas vīrs Andris. “Kad atnāk Andris, tad mēs dodamies katru dienu 6 līdz 8 km garās pastaigās. Tas ir mūsu laiks divatā,” – stāsta daudzbērnu mamma.

Visu interviju ar Aurēliju skaties šajā video.

Pievienot komentāru