“Kvadracikls ar jumtu! Vai tas ir joks?”: Krievija sākusi ražot elektromašīnas – tehniskais izpildījums liek smieties

Foto – ekrānuzņēmums

Krievija ir laidusi klajā divvietīgu pilsētas elektromobili, kam dots nosaukums “Amber”. Jaunajai pašu krievu ražotajai automašīnai virsbūve ir no plastmasas un diezgan dīvains dizains, kas jau izraisījis plašu rezonansi soctīklos.

Dažas automašīnas detaļas esot aizgūtas no LADA Vesta modeļa. Šobrīd tiek plānots, ka mašīnas ražošanu nodrošinās uzņēmums “Avtotor”. Un, lai gan sīkāka informācija par jauno elektromašīnu šobrīd ir ierobežota, modelis “Amber” paredzēts kā pilsētai domāta automašīna.

Šobrīd tiek plānots, ka šādas elektromašīnas ražos 50 000 vienības gadā. Tomēr nav skaidrs, kā tas notiks, jo šobrīd paziņots, ka 2024.gadā tikšot samontētas vien 5 šādas mašīnas.

Foto – ekrānuzņēmums

Soctīklos cilvēki smej par jaunā modeļa dizainu un tehnisko izpildījumu, rakstot, ka minētais braucamais izskatās pēc “kvadracikla ar jumtu”, “šim “brīnumam” nav nekā kopīga ar mūsdienīgu elektromašīnu”, “Vai tas ir joks?” – daži jautā.

Lasi vēl: “Kauns, kauns, kauns!”: politiķe Ramona Petraviča ar ierakstu soctīklos pamatīgi nokaitina latviešus

Vairāki citi cilvēki rakstīja, ka vizuāli jaunais modelis atgādinot par gadsimta visneglītāko modeli atzīto itāļu automašīnu “Fiat Multipla”.

Pievienot komentāru