Kuru no Zodiaka zīmēm tuvāko trīs mēnešu laikā sagaida ģimenes pieaugums?

Bērniņa ienākšana pasaulē maina pāra dzīves ritmu. Vadoties pēc astroloģiskajām piezīmēm, tad šīm zodiaka zīmēm tuvākajos trīs mēnešos gaidāms ģimenes pieaugums. 

Dvīņi

Iespējams jūs šajā laikā nemaz nevēlaties un neplānojat bērniņu, taču zvaigznes solās būt jums labvēlīgas ar bērniņa ieņemšanu. Ja jau plānojat ģimenes pieaugumu, tad šajos mēnešos īpašu uzmanību pievērsiet bērniņa radīšanai. Jums viss izdosies!

Lauva

Ja tavs sapnis ir turēt rokās savu bērnu, tad šajos mēnešos viņš īstenosies, kaut par rokās turēšanu vajadzēs mazliet uzgaidīt. Zvaigznes jums sola laimīgu ģimenes pieaugumu. Ja šobrīd problēmas ir darbā, tad par mazuli domas vajadzētu atlikt uz kādu laiku.

Jaunava

Jaunavas par bērniem nav īpašā sajūsmā, taču ja reiz nācās palikt stāvoklī, tad, protams, darīs bērnu laimīgu. Grūtniecības periodā galvenais neaizmirsti pati par sevi. Svarīgi, lai tēvs šajā laikā jūs atbalsta un ir kopā ar jums. Ja tev nav nopietnu attiecību, tad domas par mazuli atliec.

Skorpions

Lai arī tu šobrīd jūties aizņemta un tev nav laika domāt par bērnu vai pat iespējams tu viņu nevēlies, tad zvaigznes gan tev ir paredzējušas citu likteni. Tu būsi stingra māte, taču bērns izaugs par īstu paraugu citiem. Ja attiecības esi uzsākusi nesen, tad šis nebūs īstais laiks, kad plānot bērnu.

 

 

Pievienot komentāru