Kuru koku vajadzētu stādīt pie mājas, lai piesaistītu naudu un laimi?

Ir grūti iedomāties privātmāju bez kokiem zemes gabalā. Koku stādīšana ne tikai izdaiļo pagalmu, bet arī piesaista naudas un laimes enerģiju.

Kādus kokus labāk izvēlēties – lasiet tālāk.

Bērzs

Tas ir tīrības, gudrības un auglības simbols. Runā, ka bērzs palīdz atbrīvoties no negatīvisma, piesaistīt mīlestību un veiksmi. Tam ir arī laba ietekme uz cilvēka lietu norisi, uz viņa attiecībām ar sabiedrību.

Liepa

Šis koks ir miera, harmonijas un veselības simbols. Liepa pasargā no ļauniem gariem un slimībām. Tās ziedus var izmantot tējas pagatavošanai, aromterapijā un kosmētikā.

Lasi vēl: Kotletes no vistas sirsniņām: neparasta recepte

Kļava

Šis koks ir bagātības, veiksmes un ilgmūžības simbols. Saskaņā ar ticējumiem, kļava piesaista naudu, karjeras izaugsmi un labu garastāvokli. Lapas var izmantot interjera dekorēšanai.

Ābele

Ābele tiek uzskatīta par barības, mīlestības un dāsnuma simbolu. Tā dod gardus augļus un ģimenes laimi. No gardiem āboliem var pagatavot dažādus desertus.

Lapegle

Šis koks spēj īsā laikā nomierināt cilvēku. Lapegle jāstāda pie mājas, tādā gadījumā visas problēmas atrisināsies ļoti viegli.

Ja vēlaties iestādīt koku pie mājas, izvēlieties tādu, kas atbilst jūsu vēlmēm un vajadzībām. Stādiet koku ar mīlestību un rūpēm, un tas priecēs jūs ar savām dāvanām.

 

Leave a Comment