Kuras 3 zvaigžņu zīmes būs visuzticamākie un uzticamākie draugi un partneri

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svaru zīmes pārstāvjiem piemīt spēcīga vēlme pēc taisnīguma, un šī sajūta viņos ir dziļi iesakņojusies. Viņi vienmēr ir ļoti piesardzīgi, pieņemot lēmumus, rūpīgi izsverot katru soli un pārdomājot sekas. Apzinoties, ka viņu rīcība var ietekmēt citus, viņi, visticamāk, nepiekritīs apzināti kādam kaitēt.

Cilvēki, kas dzimuši zem Svaru zīmes, ir pazīstami ar savu labsirdību un gudrību. Viņi respektē citu cilvēku privātumu un bez atļaujas neiejaucas citu cilvēku lietās. Ticot visa Visumā savstarpējai saiknei, Svari cer uz līdzīgu attieksmi no citiem arī savā personīgajā dzīvē. Ja viņi kādreiz atklāj kādu noslēpumu, viņi to dara tikai ar cēlu nodomu un kopējā labuma vārdā.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāži attiecībās augstu vērtē lojalitāti un godīgumu, un nespēj paciest nodevību, bezatbildīgu rīcību un vieglprātību. Visam, ko viņi dara, ir stingri noteikta jēga un mērķis, un viņi pievērš lielu uzmanību attiecību uzturēšanai un attīstīšanai. Tāpēc krāpšana vai uzticības laušana āzirgiem izmaksā īpaši dārgi.

Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi, lai viņu uzticība kādam cilvēkam netiktu iedragāta, jo tas var radīt apjukumu un neizpratni viņu iedibinātajā attiecību sistēmā. Viņi visu uztver nopietni, tostarp konfidencialitāti un tiesības uz privātumu. Mežāži ievēro personīgās robežas un bez atļaujas neiejaucas citu cilvēku lietās, un to pašu viņi sagaida arī no apkārtējiem.

Leave a Comment