KPV LV Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Ēriks Pucens dosies reģionālajā vizītē uz Liepāju un Kuldīgu

KPV LV Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks, Valsts pārvaldes un pašvaldību komisijas, kā arī Mājokļu jautājumu apakškomisijas sekretārs Ēriks Pucens (KPV LV) piektdien 21. jūnijā kopā ar LR iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu dosies reģionālajā vizītē uz Liepāju un Kuldīgu.

“Kurzeme ir mana dzimtā puse, esmu aktīvi darbojies Kuldīgas domē. Kaut arī šobrīd mana vieta ir Saeimā, tomēr turpinu sekot līdzi kas un kā notiek šajā Latvijas reģionā. Šoreiz kopā ar iekšlietu ministru vizīti veltīsim drošības jautājumiem, bet man kā Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas sekretāram būs svarīgi ar Liepājas un Kuldīgas domes vadību pārrunāt arī aktuālus pašvaldībām jautājumus,” atzīst Ēriks Pucens.

Vizītes ietvaros Liepājā Ēriks Pucens tiksies ar Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāju, kā arī apmeklēs VUGD Ganību ielā un VP Kurzemes reģiona pārvaldi Bāriņu ielā. Tālāk vizīte turpināsies Kuldīgā, kur notiks tikšanās ar Kuldīgas novada domes priekšsēdētāju Ingu Bērziņu, kā arī plānots VUGD Jelgavas ielā un Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Liepājas ielā apmeklējums.

Pievienot komentāru