Ko par raksturu spēj pastāstīt cilvēka garums

Vīrieši

Garums zemāk par 165 cm

Liecina par to, ka jums ir paaugstinātas ambīcijas. Jūs esat pārlieku prasīgs pret apkārtējiem. Lai arī zem valdonīga cilvēka maskas jūs slēpjat savas bailes un nepārliecinātību pats par saviem spēkiem.

Garums 165-174 cm

Jūs esat valdonīgs cilvēks, un vienmēr tiecaties kļūt ar katru dienu kaut nedaudz labāks. Jūs esat pietiekoši roselīgs. Jūs vienmēr tiecaties uz kaut ko lielāku. Bet šajā skrējienā jūs bieži aizmirstat par dzīves vienkāršajiem prieciņiem.

Garums 175-179 cm

Jūs diezgan labi satiekat ar apkārtējiem. Parasti jūsu priekšā atklājas daudzas iespējas, bet dažreiz tās izmantot jums traucē jūsu iekšējās bailes. Esiet izlēmīgāki. Pat izgāšanās gadījumā jūs iegūsiet vairāk, nekā pazaudēsiet.

Garums 180-190 cm

Jūs ir ļoti grūti nepamanīt. Jums pievērš uzmanību sievietes. Jūs esat interesants sarunubiedrs. Tomēr, dziļi jūsos ir noslēptas daudzas emocijas un pārdzīvojumi. Jūs bieži vien tās apspiežat.

Augstāk par 190 cm

Jūs neciešat ierobežojumus un aizliegumus. Jums nepatīk, kad jūs ieliek rāmjos. Jums ir pietiekoši daudz spēka, lai pārvarētu grūtības. Jūs esat uzticams draugs un partneris.

avots

Pievienot komentāru