Kas sadedzina taukus efektīvāk par skriešanu? Jums patiks atbilde

Labas ziņas: vairs nevajag skriet! Nu, protams, jūs varat turpināt to darīt, ja jums tas patiešām patīk, bet tas nav obligāti, jo ir efektīvāks veids par skriešanu.

Mums ir bail iet uz sporta zāli, jo mēs jūtamies vāji uz izskatīgo sportistu fona, kuri cilā stieņus, kamēr mēs jau esam nosvīduši pēc divu minūšu ilgas skriešanas uz skrejceliņa.

LASI VĒL: Esiet uzmanīgas ar šo 3 zodiaka zīmju vīriešiem

Slavenais treneris un uztura speciālists Hārlijs Pasternaks, kura klientu vidū ir popzvaigzne Lady Gaga un sabiedrības dīva Kima Kardašjana, sniedza sensacionālu paziņojumu. Pēc viņa teiktā, labākais veids, kā sadedzināt kalorijas, ir pastaigas.

Jā, pie intensīvākiem treniņiem, tādiem kā skriešana sadedzina vairāk kaloriju vienā minūtē, taču lielākā daļa no tām nāk no liesajiem ķermeņa audiem. Tātad, ja jūsu mērķis ir zaudēt svaru, jums jāizvēlas vieglas kardio aktivitātes (piemēram, pastaigas). Tās palīdz cīnīties ar tauku krājumiem un ir vēl viens iemesls, kāpēc nevajadzētu pieturēties pie augstas intensitātes treniņiem. Pēc šādiem treniņiem ēst gribas vairāk. Cilvēki iznāk no sporta zāles izsalkuši un nekavējoties dodas pēc bezglutēna bulciņas, un svaigas sulas ar augstu cukura saturu. Jo vairāk jūs ēdat, jo vairāk kaloriju jūs atgūstat, kas galu galā nedod nekādu rezultātu, saka Hārlijs Pasternaks.

LASI VĒL: Kā saglabāt kājām siltumu, ja nepalīdz pat silti ziemas zābaki un zeķes? Kāpēc es par to nezināju iepriekš?

Treneris savu teoriju  pastiprina ar statistiku: vidējais amerikānis dienas laikā veic tikai aptuveni 4100 soļu. Valstīs, kur iedzīvotāju skaits ir mazāks, šis skaitlis ir 10 tūkstoši soļu dienā, tomēr, pēc uztura ekspertes Žaklīnas Londonas domām, intensīvi treniņi ir labi vielmaiņas ātruma palielināšanai. Tāpēc ir vērts izvēlēties kardio slodzes ar dažādu intensitātes pakāpi. Galu galā ideālais treniņš ir tāds, kas jums patīk tik ļoti, ka vēlaties pie tā atgriezties atkal un atkal, regulāri to darot, saka Žaklīna.

Pievienot komentāru