Kas jums jādara, pārceļoties uz jaunu mājvietu: ticējumi

Pārcelšanās uz jaunu mājokli ir svarīgs notikums, kas rada daudz problēmu un raižu. Ar pārvākšanos saistās daudz ticējumu, kas palīdzēs piesaistīt panākumus dzīvē.

Ko jums vajadzētu darīt pārvākšanās laikā – lasiet tālāk.

Kad pārcelties

Atbilstoši ticējumiem, ir svarīga pārcelšanās dienas un laika izvēle. Tiek uzskatīts, ka labāk pārcelties piektdien vai svētdien, lai piesaistītu veiksmi un labklājību jaunajā mājoklī.

Tāpat daudzi cilvēki uzskata, ka labāk pārcelties no rīta, uzskatot, ka tas ir labs laiks sākt jaunu dzīves posmu.

Ko ņemt līdzi uz jaunajām mājām

Pirmo reizi pārkāpjot jaunā mājokļa slieksni, rokās vajadzētu nest jaunu slotu, lai simboliski nomestu visu slikto un piesaistītu veiksmi.

Ieteicams paņemt līdzi arī slotu no vecās mājas, lai paņemtu līdzi mājas gariņu.

Lasi vēl: Kā pieradināt bērnu pie uzkopšanas

Arī mēbeļu izvietojums jaunajā mājoklī var būt svarīgs aspekts, lai radītu harmoniju un enerģijas līdzsvaru. Īpaši tiek uzskatīts, ka mēbeles ir jāizkārto, ņemot vērā fen šui vai citus enerģētiskos principus, lai nodrošinātu harmoniju un labsajūtu mājoklī.

Kaķis mājā

Iespējams, ka slavenākais ticējums par pārcelšanos uz citu dzīvesvietu ir saistīta ar kaķi. Mūsu senči ticēja, ka pirmais jaunajā mājoklī jāielaiž četrkājains mājdzīvnieks. Kaķi ir jūtīgi pret negatīvu enerģiju, tāpēc, ieejot mājā, viņi uzņems visas rūpes un iezīmēs tīru un laimīgu ceļu uz jauno dzīvi.

Svarīgi, lai kaķis mājā ienāktu pats, stumt vai nest viņu uz rokām nav atļauts.

 

Leave a Comment