Kāpēc tualetes podā jāliek skūšanās putas: palīdzēs atrisināt populāru problēmu

Gaisa atsvaidzinātāja izmantošana nav vienīgais veids, kā atbrīvoties no sliktas smakas tualetē.

Jūs varat likvidēt smaku ar līdzekli, kas pirmajā acu uzmetienā nemaz neliekas saistīts ar mājas uzkopšanu. Runa ir par skūšanās putām. Tomēr ir vērts atcerēties vienu svarīgu punktu: pirms tās lietošanas vispirms rūpīgi jāiztīra pods.

Kā pareizi veikt iepriekšēju tīrīšanu? Ja vispirms neiztīrīsiet pašu tualetes podu, maz ticams, ka skūšanās putas noņems nepatīkamo smaku. Tāpēc pirms procedūras uzsākšanas ir jāizberž kārtīgi pods, attīrot to no netīrumiem ar speciāliem vai tautas līdzekļiem.

Neaizmirstiet par grīdas segumu un flīzēm uz sienām. Arī šeit jānovērš visi piesārņotāji. Tiklīdz telpa ir sakārtota, varat sākt cīņu ar smaku.

Ņemiet parastas skūšanās putas un uzklājiet tās uz tualetes poda ārpuses un iekšpuses, tās nenoskalojot. Pēc tam pagaidiet 10 minūtes un noņemiet putas ar drānu. Tagad tualetē vairs nebūs nepatīkamu smaku, un drīzumā tās vairs neparādīsies.

Lasi vēl: Šī metode palielinās zemeņu ražu 5 reizes: zemeņu krūmi nesīs augļus līdz pat rudenim

Tomēr skūšanās putas palīdz ne tikai pret nepatīkamu aromātu.

Interesanti, ka par to, kā var iztīrīt tualetes podu ar skūšanās putām, saviem abonentiem pastāstīja TikTok zvaigzne Karolīna Makkolija (Caroline McCauley). Viņa iesaka uz tualetes poda tīrīšanas birstes uzklāt lielu daudzumu putu un pēc tam ar tām notīrīt traipus no tualetes poda iekšpuses. Viņa arī ieteica pēc putu noskalošanas atkal uzklāt tās uz birstes un pārbraukt ar tām pa virsmu, lai novērstu netīrumus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

 

 

Leave a Comment