Kāpēc meitenes tēlo baudu

Kā pārstāt izlikties un sākt dzīvot

Visas nozīmīgās izmaiņas attiecībās tā vai citādi sākas ar sarunu. Ja jūs kautrējaties apspriest ar partneri tuvības jautājumus, un baidāties to darīt, ir vērts aizdomāties par iemesliem un to, vai jūs patiešām vēlaties būt kopā ar cilvēku, ar kuru nespējat pat apspriest to, kas jūs patiešām satrauc.

Ja līdz atklātībai saziņā vēl tālu, bet nepieciešamība kļuvusi patiešām nepanesama, padomājiet par profesionāļu piesaisti. Ģimenes psihologs var diskusiju ievirzīt pareizajā gultnē, un maksimāli korekti apspriest visus jūs satraucošos mirkļus.

Centieties paskaidrot, ka tas, ka jūs neizjūtat baudu – ir vairāku faktoru apvienojums, un nevis tikai partnera vaina. Apspriediet, kāds ir jūsu tuvības mērķis – vai patiešām tas ir tikai mēģinājums panākt “izlādēšanos” jebkādiem līdzekļiem, vai arī vēl viens veids, kā izrādīt savu mīlestību un rūpes. Ja tas ir otrs  tad diez vai visam ir jākoncentrējas uz dzīšanos pēc baudas, un tas nozīmē, ka jūs vairāk laika varēsiet veltīt, lai izpētītu vienam otru.

Vienojieties par kautrības atmešanu gultā – galu galā, ja reiz jūs nodarbojieties ar keksu, kāpēc gan baidīties virzīties nedaudz lēnāk, iepļaukāt jūs vai arī izmantot citu pozu? Tamlīdzīgas “vēlmes” spēj ievērojami uzlabot keksuālās dzīves kvalitāti un uzzināt kaut ko neparastu par partneri.

Apspriediet iespēju beigtu keksu ne tikai ar baudu, bet pēc viena no partnera vajadzības – gadījumā, ja situācija paliks nekomfortabla vai arī zudīs vēlēšanās. Iespējams, ka tas var izraisīt nelielu aizvainojumu, tāpēc ir jo īpaši svarīgi apspriest to, ka vainīgs nav partneris vai arī tas, ko viņš dara – vienkārši tā reizēm notiek. Atcerieties, ka tie laiki, kad frāze “Aizver acis un domā par Angliju” palīdzēja, ir sen pagājuši: kekss jau sen vairs nav obligāta nodarbe pēc saraksta, bet gan par patīkamu laika pavadīšanu. Partnerattiecības paredz vienlīdzību un uzticību, un nevis bailes un upurēšanos visā, kas attiecas uz tuvību.

Jā – kekss, tas ir apzināti! Tā nav kļūda 🙂

avots

Leave a Comment