Kāpēc katram, kas cieš no migrēnas, ir jādzer vīnogu sula: te arī rezultāti

Vajag vien reizi pamēģināt, un jūs nekad neatgriezīsieties atpakaļ pie pretsāpju līdzekļiem!

Galvassāpes un migrēna savā ziņā ir unikālas, un, ticiet man, tas nav pārāk labi. Pulsējošas sāpes, kas, liekas, jūs “nogalina”, un lielākā daļa slimo pat nespēj rst sevī spēku veikt savas ikdienas darbības.

Jā, ticiet vai nē, migrēnas var kļūt ārkārtīgi nepatīkamas, izraisot sliktu dūšu, vemšanu un jutīgumu pret gaismu un skaņu.

Kā atpazīt migrēnas lēmi? Parasti tās pavada stingums kaklā un depresija, kaprīzums, aizcietējumi un caureja. Sliktākais nāk tad, kad jūs saprotat, ka pat visparastākie produkti var kļūt par iemeslu galvassāpēm. Sarkanvīns arī var “uzspridzināt” jūsu galvu.

Pakonsultējieties ar ārstu par iespējamiem jūsu migrēnas cēloņiem. Tas ir pirmais solis jūsu ārstēšanā, jo jūs varat daudz ko uzzināt par migrēnu un potenciālām metodēm tās ārstēšanā.

Ķīmiskie un dabīgie ierosinātāji

Maio klīnikas eksperti apgalvo, ka lielākā daļa migrēnu slimniekiem ir saistība ar ķīmisko vielu disbalansu smadzenēs. Zemais serotonīna līmenis izraisa spēcīgas sāpes.

Migrēna var arī rasties ēšanas deficīta, stresa, alkohola, šokolādes, kofeīna lietošanas rezultātā. Izmaiņas diētā un izmaiņas gadalaikā (gaisa spiediens) var ietekmēt sāpju smaguma pakāpi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru