Re, kas manā dārzā notika pagājušajā pavasarī! 11 brīnišķīgas idejas, izmantojam parastās koka…

Pirms diviem gadiem es no vectētiņa mantoju vasarnīcu. Līdz iecirknim ir diezgan tāls ceļš. Un arī mājiņas ārējais izskats atšķiras no skaistajām kotedžām, kuru attēlus tik bieži ieraugām interneta dzīlēs.

Un tomēr šis zemes gabaliņš ar nelielu būvi mani ļoti iepriecina! Mēs ar vīru pieņēmām lēmumu pielikt maksimums daudz pūļu, lai pārvērstu šo dārziņu par ērtu, praktisku un skaistu atpūtas vietu. Radījām skaistumu savā dārzā, īpaši daudz neiztērējot!

Idejas vasarnīcai

Naudas kārtīgam remontam mums nebija, toties dārza sētā mēs atklājām šķūni, kurā atradās 7 nevajadzīgas paletes, kuras rūpīgi bija glabājis vectētiņš Kārlis. Vairāk nekā pirms desmit gadus atpakaļ uz šīm paletēm tika atvesti ķieģeļi, lai pabeigtu būvēt vasarnīcas māju, un kopš tā laika paletes bezmērķīgi nīka te vienā sētas stūrī, te otrā, traucējot un maisoties pa kājām, līdz beigu beigās pārcēlās uz šķūni.

Tā vai citādi, bet mēs uzdevām sev jautājumu:”Ko gan no paletēm var uztaisīt?” Protams, var jau tās vienkārši sazāģēt malkā, bet mans vīrs nolēma pieiet šim jautājumam radoši, un tagad mūsu vasarnīcu nevar ne atpazīt!

Kā vasarnīcu padarīt skaistāku

1.Vēlies iegādāties ļoti skaistas stādu kastes vai podus augiem? Tomēr, ņemot vērā to cenu, kļūst tīri vai baisi atstāt tādus bez pieskatīšanas, it sevišķi, ja neesi pārliecināts par kaimiņu godīgumu. Šo problēmu var atrisināt ar palešu palīdzību. Tās lieliski izskatīsies ar ziediem uz verandas vai kā ziedu noformējums uz paaugstinājuma. Turklāt tādas kastes labi vēdinās un ir pietiekoši izturīgas!

2. Ideāls materiāls, lai norobežotu vasarnīcas šķūni vai malkas šķūni ar tām pašām kravas paletēm. Par pašizmaksu liekas vislētākais variants.

3. Bet varbūt tu jau sen sapņo par šūpolēm?

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru