Kāpēc katram, kas cieš no migrēnas, ir jādzer vīnogu sula: te arī rezultāti

Pārtikas iemesli

Ēdienreižu izlaišana palielina ēšanas deficīta iespējamību. Jūsu ķermenis izslīd no līdzsvara, un jūsu sistēma nespēj normāli funkcionēt. Eksperti atklāj saikni starp riboflavīna un migrēnu līmeņiem.

Tas pats attiecas uz vitamīnu B12. Regulāra riboflavīna lietošana samazina migrēnu risku par 50 %, kas ir apstiprināts vairākos pētījumos.

Vīnogu sula ārstē migrēnu

Vīns var kļūt par iemeslu jūsu migrēnai, bet vīnogu sula noteikti ir efektīvāks dabīgais līdzeklis cīņā ar galvassāpēm.

Vīnogas ir bagātas vitamīniem C un B12. Vīnogas sēklas satur milzīgu riboflavīna daudzumu. Tās sniedz jūsu organismam nepieciešamo enerģiju un palīdz jums mazināt sāpes. Vīnogās esošās barības vielas uzlabo aknu darbību.

Sula, kas atrodama lielveikalos nav tas, kas jums ir vajadzīgs. Veikalā nopērkamajā sulā nav riboflavīna, un tā satur pievienotu cukuru. Vienmēr izvēlieties dabīgu vīnogu sulu, vai arī pagatavojiet to mājās!

Ātra un viegla vīnogu sulas recepte

Noņemiet vīnogas no kociņa un kārtīgi nomazgājiet. Izmantojiet blenderi vai arī kartupeļu spiedi, lai pagatavotu biezeni no vīnogām. Gatavojiet vīnogu biezeni uz vidējas uguns aptuveni 10 minūtes.

Biezeni apmaisiet, lai novērstu jebkāda veida sabiezējumus. Nokāsiet un nolejiet karsto sulu stikla burkā. Šim mērķim lieliski noderēs marle. Lai sasniegtu labākus rezultātus, salieciet marli divkārt. Jūsu mājās gatavotā vīnogu sula ir gatava, ir laiks to nogaršot!

avots

Pievienot komentāru