Kam jūs palīdzētu pirmajam: personības stresa tests

Mūsu izvēles daudz ko pasaka par mūsu personību, īpaši stresa brīžos – šis tests jums to atklās.

Kam jūs palīdzētu pirmais – medmāsai, puisim uz kruķiem, raudošam bērnam vai vecai dāmai? Aplūkojiet attēlu un izvēlieties vienu no tiem. Svarīgi: ilgi nedomājiet – jūsu atbildei jābūt pirmajai, kas nāk prātā.

Aplūkojiet atbildes, un jūs būsiet pārsteigts, kā jūsu izvēle norāda uz jūsu personības dominējošajām iezīmēm.

1.Medmāsa

Ja izvēlējāties palīdzēt medmāsai, tas nozīmē, ka esat ļoti jautrs cilvēks.

Attēlā redzamā medmāsa nav cilvēks, kuram nepieciešama nopietna palīdzība, bet, ja jūs izvēlaties viņai palīdzēt, tas nozīmē, ka esat vienkāršs cilvēks. Jūs netraucē nopietnas problēmas šajā pasaulē, un, visticamāk, jūs pirmais ieraudzījāt medmāsu un tāpēc nolēmām palīdzēt pacelt nokritušos dokumentus.

Jūs piesaista dzīves spilgtās krāsas un esat tik optimistiski noskaņots, ka ticat, ka arī citiem cilvēkiem ap jums veiksies labi. Jums piemīt mierīgs noskaņojums un esat stingri pārliecināts, ka tumšie periodi dzīvē ir tikai īslaicīgi.

Turklāt, būdams dzīvespriecīgs cilvēks, jūs ienīstat ieslēgšanos četrās sienās, esat ļoti brīvdomīgs un piedzīvojumiem bagāts.

2.Puisis uz kruķiem

Ja nolemjat palīdzēt puisim uz kruķiem, tas nozīmē, ka esat dzimis līderis.

Jūs redzat puisi ar kruķiem, un nevēlaties, lai viņš tērē laiku, gaidot palīdzību, – tāpēc palīdzat viņam nostāties uz kājām un dodaties tālāk savā ceļā. Tas atspoguļo jūsu līdera prasmes. Jūs esat kopienas sirds un dvēsele, kas ne tikai palīdz citiem, bet arī piesaista pie sevis spēcīgus cilvēkus. Palīdzība savam draugam kļūst par jūsu prioritāti, jo jūs novērtējat viņa centienus pašam staigāt, neraugoties uz lauzto kāju.

Tu esi arī ļoti dinamisks pēc dabas, organizēts, racionāls un ārkārtīgi mērķtiecīgs dzīvē.

3.Raudošs bērns

Ja jūs nolemjat palīdzēt raudošam bērnam, tas nozīmē, ka esat empāts.

Bērni var raudāt dažādu iemeslu dēļ – nopietnu un ne tik nopietnu. Jūs nezināt viņa raudāšanas iemeslu, bet palīdzat – tas nozīmē, ka esat ārkārtīgi jūtīgs un nevarat paciest citu ciešanas. Jūs saprotat, ka bērns nespēj izteikt savas sāpes, un tas nozīmē, ka raudāšana ir vienīgais veids, kā tās paust.

Jūs vienmēr reaģējat uz kāda cilvēka saucienu pēc palīdzības. Tā rezultātā jūs bieži vien tiekat ievainots daudzas reizes. Jūsu draugi bieži vien dodas uz sarunu tieši ar jums – viņi pēc tam atrod sirdsmieru.

Lasi vēl: Lieliska recepte, kā pagatavot ceptus kartupeļu pīrādziņus ar sieru

4.Vecāka gadagājuma sieviete

Ja nolemjat palīdzēt vecai kundzei, tas nozīmē, ka esat optimists ar augstu morāles izjūtu.

Attēlā redzams, ka vecai kundzei ir nepieciešama palīdzība staigājot. Tā kā viņai ir tumšas brilles, jūs uzreiz nevarat pateikt, vai viņa ir akla vai nē.  Taču palīdzība viņai nozīmē, ka esat audzināts ar spēcīgu ētikas izjūtu.

Jūs lolojat tradicionālās vērtības un izjūtat dziļu cieņu pret kultūru un mantojumu. Jūsu cieņa pret vecākiem cilvēkiem un gatavība palīdzēt viņiem, labi zinot, ka viņi, iespējams, nespēs jums atmaksāt, liecina par jūsu altruismu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Jūs esat optimistiski noskaņots un saprotat, ka neatkarīgi no tā, cik vecs ir cilvēks, viņš joprojām var dot savu ieguldījumu pasaulē – tāpēc uzskatāt, ka jūsu pienākums ir viņam palīdzēt.

Leave a Comment