Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties aksesuārus

Aksesuāriem ir svarīga loma katrā tēlā, tie var papildināt, pabeigt un izrotāt izskatu, un, gluži pretēji, tie var to sabojāt, ja izvēlaties kaut ko nepareizu.

Un kā izvēlēties pareizos aksesuārus, stāsta stilistes Elise Gan.

Kā izvēlēties pareizos aksesuārus

Pirmkārt, aksesuāru nekad nav par daudz, taču ir smalka robeža, jo tie var nesavienoties savā starpā un radīt tēla nepilnību un negludumu. Jāatceras, ka katram ir sava proporciju izjūta.

Ja esat minimālisma piekritējs, protams, jūsu aksesuāri pēc iespējas atšķirsies no ļoti ārišķīgas personības rotaslietām un padarīs jūsu tēlus maigus un elegantus.

Minimālisma aksesuāru forma ir diezgan standarta: apaļa, kvadrātveida, ovāla un trīsstūraina. Un, protams, arī to izmērs ir neliels, tāpēc tie var būt citiem neredzami.

Un arī minimālisma rotaslietu krāsu gamma tradicionāli ir atturīga, bez košu krāsu un milzīga papildu rotājumu daudzuma iekļaušanas.

Lasi vēl: Kā sagatavot apavus apledojumam: ne visi par to zina

Atraktīvu spilgtu aksesuāru forma ir pretēja: veidota, austa, dažkārt vienā rotaslietā ir sajauktas vairākas formas. Krāsas var būt pilnīgi dažādas, kā arī papildu rotājumi no akmeņiem, koka un visdažādākajiem audumiem. Tas nozīmē, ka šādas rotaslietas palīdzēs jums izcelties citu vidū un kļūt spilgtākam, ja tas ir jūsu mērķis. Dažreiz aksesuāri patiešām piešķir krāsainību un atklāj sievieti no citas puses.

Jūs varat ar to spēlēties, galvenais ir nepārkāpt robežu un nepārvērst savu stilīgo tēlu par smieklīgu.

Veidojot savu stilu, pievērsiet uzmanību tam, ko vēlaties no lietām, aksesuāriem un tēla. Uzdodiet sev jautājumu: “Kāds es šodien vēlos būt?” un izveidojiet atbilstoša stila tēlu.

Neaizmirstiet par eksperimentiem un mirdzumu, ko var un vajag parādīt rotaslietās un aksesuāros.

 

Leave a Comment