Kaķiem briesmīgi nepatīk šīs lietas: ko cilvēkiem nevajadzētu darīt ar saviem mājdzīvniekiem

Kaķi ir vieni no noslēpumainākajiem dzīvniekiem uz planētas. Zinātnieki visā pasaulē pēta viņu paradumus un cenšas saprast, ko var nozīmēt tāda vai citāda uzvedība, skaņas un kā tas viss ietekmē dzīvnieka labsajūtu.

Kas kaķiem stipri nepatīk no tā, ko dara viņu saimnieki, lasiet tālāk.

Kaķiem nepatīk vientulība

Pretēji izplatītajam uzskatam kaķiem nepatīk justies vientuļiem. Jūs varat atstāt viņus vienus uz kādu laiku, taču viņi alkst uzmanības, biedrības un mīlestības tikpat ļoti kā jebkurš pūkains cilvēka draugs. Ja kaķis ilgstoši tiek atstāts viens, viņš kļūst nemierīgs, viņam attīstās trauksme un pat depresija.

Kaķi ienīst netīras pakaišu kastes

Netīras tualetes izmantošana sabiedriskā vietā vai mājās ir nepatīkama, vai ne? Arī kaķi izjūt to pašu. Ja jūs mīlat savu mīluli, centieties katru dienu iztīrīt tualetes poda lādi. Regulāri mainiet arī pašus pakaišus.

Kaķiem nepatīk sabojāta barība

Jums nepatīk grauzt šķīvi ar sabojātu ēdienu, un jūsu kaķis nav citāds. Neapstrādāta, sabojāta, samitrināta, izžuvusi barība ne tikai slikti garšo, bet arī apdraud jūsu mīluļa labsajūtu.

Pārbaudiet sausās un mitrās barības derīguma termiņu, izņemiet barību, ko kaķis nav ēdis, ja tā pieder pie ātri bojājošās.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru