Kādu Zodiaka zīmju sievietes peldēsies naudā jaunajā 2019.gadā

Atlikušo Zodiaka zīmju sieviešu finansiālās perspektīvas 2019. gadā

 Sievietēm-Auniem gaidāmais gads atnesīs stabilitāti. Viņas sajutīs cietu pamatu zem kājām, ieņēmumi būs regulāri un paredzami. Taču par „brīvas” naudas pārpalikumu pat runa nevar būt. Sakarā ar to, greznības priekšmetu iegādāšanos, labāk nemaz neplānot.

 Sievietes-Ūdensvīri spēs nostiprināt savas finansiālās pozīcijas, bet tas viņām prasīs kolosālu piepūli. Gaisa stihijas pasīvajām pārstāvēm veiksme apies ar līkumu. Šoreiz Zemes Cūka neizrādīs vēlīgumu attieksmē pret tiem, kas cer uz aklu veiksmi.

Sievietēm, kuras dzimušas zem Svaru zīmes, arī nevajadzētu rēķināties ar laimīgu gadījumu. Visu nāksies sasniegt ar savu darbu. Paši ienesīgākie kļūs vasaras mēneši, tāpēc būtu saprātīgi atvaļinājumu pārnest uz citu periodu, lai nezaudētu iespēju, kaut nedaudz uzlabot materiālo stāvokli.

 Sievietēm Zivīm vajadzēs attīstīt darba mīlestību, lai noturētos virs ūdens. Diemžēl veiksme iespējama tikai sīkumos, bet nopietnās lietās paļauties uz veiksmi nedrīkst. Pēc iespējas jāizvairās griezties kredītiestādēs.

Sievietes-Jaunavas nespēs nopelnīt vairāk, kā 2018.gadā, bet viņām radīsies iespēja samazināt izdevumus. Daudzas Zemes zīmes pārstāves noslēgs visus savus parādus un norēķināsies ar kreditoriem. Pateicoties saprātīgai ekonomijai, viņām pat izdosies atrast veidu uzlabot savus dzīvošanas apstākļus.

Sievietes-Vērši 2019.gadā var paļauties vienīgi uz sevi pašu un saviem spēkiem. Dāmas, kuras atrodas finansiālā atkarībā no savām otrajām pusītēm, riskē visvairāk. Zvaigznes iesaka ātrāk atrast patstāvīgus ienākumus, lai pēkšņi nepaliktu ar tukšu naudas maku.

 Sievietēm-Dvīņiem 2019.gads kļūs nestabils finanšu ziņā. Iespēju noturēties uz ūdens saņems tikai uzņēmīgas šīs zīmes pārstāves, kuras ķersies pie jebkuras iespējas uzlabot savu materiālo stāvokli. Pārējos sagaida sienāža liktenis no slavenās Krilova fabulas.

Sievietēm-Vēžiem nāksies ekonomēt tekošajā gadā. Naudas ieskaitījumi var bieži aizturēties, bet izdevumi pakāpeniski palielināsies. Obligāti vajag radīt tādu kā neaizskaramo krājumu negaidītam ārkārtējam gadījumam.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru