Kad viņa ieraudzīja kāzās sava vīra bijušo sievu, viņa apstādināja ceremoniju un palūdza viņai piecelties!

Kad Ketija Hilda apprecēja Džeremiju, viņa nolēma dot zvērestu arī viņa dēlam, Lendonam, no iepriekšējās laulības. Viņa apsolīja mīlēt un rūpēties par viņu. Tas bija ļoti sirsnīgs žests.

Bet vēl pārsteidzošāks bija tas, ka Ketija palūdza Džeremija bijušo sievu un viņas vīru ceremonijas laikā piecelties. Viņa uzaicināja Keisiju un viņas vīru Taileru uz savām kāzām, jo vēlējās pārliecināties, ka viņi un Džeremijs var būt lieliska sajauktā ģimene ar Keisiju un viņas vīru, jo mazais Lendons bija atkarīgs no visiem. Tāpēc, kad Keisija stāvēja kāzās, Ketija pateicās viņai par to, ka viņa pieņēma viņu kā savu draugu un ļāva kļūt par Lendona dzīves daļu. Viņa apsolīja būt par pārsteidzošu māti viņas dēlam, sakot: “Es vadīšu, mācīšu un palīdzēšu viņam katru dienu”. Viņa apsolīja cienīt, strādāt, klausīt un komunicēt ar viņu kā vecāks. Savus solījumus pabeidza ar Džeremija bijušo sievu ar vīru: “Es jūs, draugi, mīlēšu, neatkarīgi no tā, kas notiks mūsu ceļā. Mēs vienmēr būsim viena ģimene.”

Ne katru dienu bijušās sievas kļūst par tik neatņemamu laulību ceremonijas daļu. Bet tas parādīja milzīgu spēku un gatavību kopā strādāt, un tam ir jāmudina arī pārējos darīt visu iespējamo bērnu dēļ, kas nonāks viņu aprūpē.

avots

Pievienot komentāru