Kā ziemā atbrīvoties no zirnekļiem mājoklī: šie vienkārši padomi izglābs dienu

Dažkārt dzīvoklī savairojas zirnekļi, un tas kļūst par nepatīkamu pārsteigumu mājas iemītniekiem. Posmkāji var parādīties visnegaidītākajā brīdī un nobiedēt, īpaši tos, kuri baidās no kukaiņiem.

Taču nevajag satraukties – ir vienkārši un efektīvi veidi, kā izraidīt zirnekļus no mājokļa. Pietiek izmantot dažu ēterisko eļļu īpašības.

Piemēram, piparmētra vienmēr dod lieliskus rezultātus – zirnekļi no šīs smaržas baidās kā no uguns. Vienkārši iemērciet piparmētras ēteriskajā eļļā (to var iegādāties aptiekā) dažus kokvilnas disciņus un pēc tam izvietojiet tos pa visu mājokli. Īpaša uzmanība jāpievērš vietām, kur zirnekļi visbiežāk sastopami.

Kokvilnas disku vietā var izmantot auduma gabaliņus – arī tos vajadzētu samērcēt eļļā.

Lasi vēl: Taisnotājs nebūs nepieciešams: 3 vienkārši triki, kas ļaus iztaisnot matus mājas apstākļos

Kad veicat mājas tīrīšana un gatavojaties mazgāt grīdas, pievienojiet rozmarīna tinktūru ūdenim, kas paredzēts grīdu tīrīšanai. Rozmarīna aromāts ir vēl viens, no kā zirnekļi bēg pa gabalu.

Vēl viens lielisks posmkāju atbaidītājs ir citrusaugļu smarža: vienkārši dažādās vietās novietojiet apelsīnu, citronu un mandarīnu miziņas, kas palikušas pāri no augļu ēšanas.

Ar šiem vienkāršajiem trikiem jūs iegūsiet divus labumus uzreiz: jūs atbrīvosieties no zirnekļiem, bet jūsu mājoklis smaržos neticami labi!

Leave a Comment