Kā pielabināties Pūķim: padomi 2024.gadam visām zodiaka zīmēm 2024. gadam

Foto – Pexels

2024.gadā mūs godinās Pūķis. Saskaņā ar Austrumu horoskopu šis dzīvnieks ir varens, drosmīgs un nelokāms. Zvaigžņu speciālisti atklājuši, ka Pūķis vienlaikus ir arī ļoti prasīgs, taču, ja pret to būsi godīgs, tas tevi nepievils. Bet, ja tu būsi viltīgs, maldināsi, melosi un krāpsi citus, viss tev atgriezīsies kā bumerangs, pie tam sods būšot trīskārtīgs!

Kas jāzina zodiaka zīmēm, satiekot savā dzīvē Pūķi?

Ūdens stihija: Vēzis, Skorpions, Zivis

Zvaigžņu speciāliste iesaka šo zīmju pārstāvjiem būt labestīgākiem. Tas, ka jūs smagi strādājat un cenšaties būt labāki par visiem citiem, nav nekas slikts. Tomēr jūsu lepnība Pūķi var sadusmot, un jūs varat tad zaudēt visu, kas jums jau ir. Tāpēc esiet atklāti un godīgi – gan pret sevi, gan apkārtējiem.

Lasi vēl: Iestūrēs laulības ostā! 5 zodiaka zīmes, kas Pūķa gadā apprecēsies

Zemes stihija: Mežāzis, Vērsis, Jaunava

Foto – Pexels

Šīm zīmēm šajā gadā būs daudz veiksmes. Viņi ir godīgi, strādīgi, laipni un atsaucīgi. Šīs īpašības Pūķis novērtē. Galvenais ir neļauties sliktiem ieradumiem. Izšķērdība ir galvenais, no kā jāuzmanās – nevajag būt vīzdegunīgam! Tas Pūķi sadusmos.

Gaisa stihija: Svari, Ūdensvīrs, Dvīņi

Lai nekaitinātu Pūķi, šīm zodiaka zīmēm vajadzētu taupīt naudu un mazāk tērēties sīkumiem, un neapdomīgiem pirkumiem. Iegādājieties vienu lietu, bet kvalitatīvu. Tāpat izvēlieties mājīgumu, nevis uzdzīvi!!!

Foto – Pexels

Uguns stihija: Auns, Lauva, Strēlnieks

Šīs stihijas pārstāvju karstais raksturs nepatiks Pūķim. Jācenšas uzvesties atturīgi, laipni un bez augstprātības. Ja centīsieties izlikties labāki, nekā esat, tas jums nevis palīdzēs, bet ļoti kaitēs.

Pievienot komentāru