Kā pēc dzimumzīmēm nosaka noslieci uz bagātību un panākumiem

Zīmes uz mūsu ķermeņiem spēj atklāt daudzus interesantus noslēpumus: piemēram, pastāstīt par noslieci uz bagātību. Zinot par savu potenciālu, jūs varēsiet ātrāk gūt panākumus.

Katra dzimumzīme var norādīt uz ceļu, kas jūs novedīs pie panākumiem.

❤Neliela apaļa dzimumzīme, kas atrodas galvas pakausī, norāda uz panākumiem biznesa jomā. Cilvēki ar tādu zīmi ātri atrod ceļu uz laimi, nodarbojoties ar precīzām zinātnēm. Dzimumzīmes tumšā krāsa norāda uz iespēju ātri gūt bagātību ar intelektuālā darba palīdzību.

❤Zīme uz pieres liecina, ka cilvēks spēj gūt panākumus jebkurā darbības sfērā, ja būs patstāvīgs. Jo tuvāk centram ir dzimumzīme, jo ātrāk cilvēks atradīs ceļu uz labklājību.

❤Dzimumzīme, kas atrodas kreisās rokas plaukstas iekšpusē, runā par panākumiem mākslā. Zīme labajā pusē – simbolizē bagātību un labklājību, kas saistīta ar biznesu.

❤Dzimumzīme uz nabas norāda uz ātru veidu, kā kļūt bagātam. Šī zīme liecina par to, ka cilvēks varēs atrast to darbības jomu, kas ļaus viņam sasniegt reibinošus panākumus un bagātību.

❤Uz veiksmi un bagātību norāda dzimumzīme, kas atrodas virs labās uzacs.

❤Ja dzimumzīme atrodas uz auss ļipiņas, tad ir jāpievērš uzmanība saviem hobijiem. Hobijs var kļūt par labu ienākumu avotu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru