Kā pazīt sievietes raksturu pēc viņas ķermeņa uzbūves

Noapaļotas formas

Sievietes ar noapaļotām formām, kuru figūra atgādina ābolu, bieži piedzīvo “pazemota cilvēka” stāvokli. Kādreiz bērnībā viņas, iespējams, kāds nosaucis par “cūku”. Kļūstot pieaugušām, viņas ir izjutušas kauna sajūtu. Šāda tipa sievietēm ir milzīgs mātišķas jūtas, cenšoties uzņemties rūpes par visām savām paziņām. Bieži vien viņas ir nosliektas uzņemties un patstāvīgi risināt sev nevajadzīgas un uz viņām neattiecināmas citu cilvēku problēmas.

Lasi vēl: Garšīga sagatave ziemai: tomātu salātu recepte

Kādreiz pazemoti cilvēki kautrējas izteikt savas vajadzības un ir pārliecināti, ka tas liecina par viņu egoismu, kas ir ļoti nepiedienīgi. Tāpēc viņas savas vajadzības un vēlmes “apēd”.

Bumbiera formas figūra

Tās ir sievietes, kurām ir izteiktas jutekliskas figūras ar nelielām, glītām krūtīm, slaidiem pleciem un kupliem, noapaļotiem gurniem, izvirzītām sēžamvietām un nelielu vēderu. Šādas sievietes sev līdzi nes “nodotas būtnes” tēlu. Viņām galvenās grūtības sagādā tas, ka apkārt esošie vīrieši neatbilst viņu pašu iekšējiem priekšstatiem un gaidām.

Rezultātā šādas sievietes nav tendētas uzticēties nevienam, uzskatot visus apkārtējos par nodevējiem. Bet viņas pašas vēlas izstarot uzticamību, lai gan tas viņām sanāk ar lielām grūtībām. Viņas meistarīgi prot manipulēt ar savu apkārtējo vidi. Tiesa, uzticības trūkuma dēļ pilnīga kontrole no viņu puses var nonākt līdz pilnīgam absurdam un sagādāt viņām un viņu tuviniekiem daudz neērtību un vilšanos.

Pati pilnība

Sievietes ar perfekti pareizām proporcijām un formām var izjust paaugstinātu netaisnības sajūtu. Bērnībā, iespējams, reiz pieaugušie nav pievērsuši uzmanību kādam sasniegumam vai nepelnīti, viņuprāt, kaut ko pārmeta. Tāpēc pieaugušā vecumā viņas cenšas panākt maksimāli taisnīgus lēmumus. Viņas vēlas būt nevainojamas it visā, lai nevienam nedotu pat mazāko iemeslu nepelnīti un netaisnīgi novērtēt viņu rīcību un darbus.

Skatoties no malas, viņas var šķist vienaldzīgas, atturīgas, pat aukstas, sava veida “sniega karalienes”. Taču vienaldzīgu, aukstu attieksmi pret sevi viņas necieš, tā izraisa lielu aizvainojuma sajūtu.

 

Leave a Comment