Kā pasargāt sevi no negatīvās enerģijas: 5 galvenie likumi

Iemācīties neuzsūkt negatīvo enerģiju ir svarīga dvēseles māka, pārliecināti Stiri Actuale. Līdzcietība ir māka iepazīt, just līdzi citu cilvēku emocijām. Taču šajos momentos cilvēks uzsūc sevī daļu no sāpēm un ciešanām, kuras var kaitēt viņam pašam.

Tas pats attiecas arī uz toksiskajiem cilvēkiem. Tāpēc tik svarīgi ir mācēt pasargāt sevi no citu cilvēku negatīvajām emocijām. Lūk 5 paņēmieni, kā to darīt.

Atcerieties, ka visiem jūs labs nebūsiet.

Ja jūs kāds kritizē vai sūdzas par jums, necentieties izpatikt šim cilvēkam. Tas tikai izsūks no jums enerģiju un liks jums būt enerģētiski atkarīgam no viņa viedokļa. Samierinieties, ka jūs nemīlēs visi.

Cilvēki uz zemes dzīvo citiem mērķiem. Mīliet un cieniet sevi – un jūs radīsiet spēka lauku, kas jūs pasargās no svešās ietekmes. Tāpat, atgādiniet sev, ka jūs nevariet iespaidot citu domas. Netaisiet no tā misiju. Reizēm labākais, ko jūs variet izdarīt ir neuzņemt to enerģiju, ko cilvēki vērš jūsu virzienā.

Rūpīgi izvēlieties, ko aicināt savā dzīvē.

Miesa, prāts un tuvākie – tas ir jūsu templis. Ko jūs aicināsiet? Vai cilvēkiem ir jānoauj kājas pirms ieejas, vai arī normāli ir tas, ka viņi  aptraipa jūsu dvēseli?

Ja reiz jūs iedosiet cilvēkam maizi, tas paprasīs to arī nākošajā dienā. Ja jūs atļausiet kādam palikt brīvdienās, viņš pacentīsies palikt uz nedēļu. Ir jauki būt dāsnam, taču ir smalka robeža, kura jums būtu jāiezīmē. Iemācieties teikt nē, lai justos labi.

Pārstājiet pievērst uzmanību toksiskiem cilvēkiem.

Parazītam ir vajadzīgs saimnieks, lai izdzīvotu. Kad jūs pievērsiet uzmanību kādam , jūs atdodiet viņam savu enerģiju. Enerģētiskie vampīri nozags ne tikai jūsu enerģiju, bet arī jūsu domas. Daži cilvēki projecēs savu negatīvo enerģiju uz jums, izklāstot savas vilšanās darbā, attiecībās vai pat izcilos sasniegumos.

Visas šīs emocijas var jūs novājināt, tāpēc jums ir jāapstādina šī negatīvās enerģijas plūsma visnežēlīgākajā veidā. Mīliet sevi, un tieši sakiet apkārtējiem, ka ilgi necietīsiet viņu žēlabas.

Elpojiet dabā.

Biežāk ejiet dabā, meditējiet, atslābinieties un elpojiet. Tas attīra no iekšienes. Esiet kā taurenis – viegls un ātrs. Elpošana pastiprina asinscirkulāciju organismā un palīdz novērst apkārtējo cilvēku enerģijas iekļūšanu. Ejiet pašpārliecināti, turiet galvu augsti paceltu un neļaujiet nevienam sev nobojāt garastāvokli.

Esiet atbildīgi par savām domām un emocijām par visiem 100%.

To, kā jūs jūtieties, par visiem 100% atbildīgi esiet jūs paši. Visums sūta jūsu dzīvē cilvēkus, lai jūs pārbaudītu. Taču tāpēc jūs neesiet nekāds upuris un nevienam pār jums nav varas. Padomājiet, kā jūsu domas un gaidas ietekmē situāciju, kura jūs uztrauc. Vai viss ir atkarīgs no jūsu pacietības mēra, aizkaitināmības vai līdzcietības?

Kad jūs uzņemsieties atbildību par savām reakcijām, jūs pieslēgsieties sev daudz dziļākā līmenī. Jūs radāt situācijas, kas palielina jūsu enerģijas līmeni. Jūs labi attiecieties pret cilvēku? Šis cilvēks jums ir līdzās? jūs esiet pelnījis pozitīvu pieredzi un ir pienācis laiks to izdarīt.

Māka aizsargāt sevi no citu cilvēku enerģijas sākas ar mīlestību pret sevi pašu. Atcerieties, ka jūs esiet pelnījuši laimi un mieru. Atcerieties, ka tas ir normāli, ka jūs paši nosakāt savu enerģētisko labsajūtu.

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru