Kā pagarināt savu mūžu atbilstoši savai zvaigžņu zīmei


Protams, ja vēlaties ilgstoši saglabāt labu veselību, neatstājiet novārtā ārstu ieteikumus. Tomēr papildus tam nebūs lieki klausīties zvaigznes.

Kas ir jāizstrādā katrai zodiaka zīmei, lai dzīvotu ilgu un laimīgu dzīvi, stāsta astroloģe Taša Igošina.

No astromedicīnas viedokļa veselīgs dzīvesveids ir pozitīvs domāšanas veids un harmonisks astrālais plāns, jo tieši mentālo un garīgo caurumu parādīšanās cilvēkā bieži izraisa slimības. Tātad, kas katrai zvaigžņu zīmei jādara, lai pagarinātu savu dzīvi?

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns, tev jāiemācās apvaldīt savu agresivitāti tās izpausmes brīžos. Patiesībā agresija nav tālu no ļaunprātības, un tā ir briesmīga garīga slimība, kas atņem dabisko vitalitāti. Būtu jauki iemācīties ieklausīties savā ķermenī, kas vienmēr signalizē par briesmām. Bet jūsu dažkārt pārmērīgās aktivitātes un darba dēļ jūs to nepamanāt.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis, tev jāspēj savaldīt sevī pārtikas visēdāju. Iemācieties apstāties laikā. Slikti ieradumi, kā likums, izraisa aptaukošanos, depresiju un problēmas…

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi, sāciet intensīvi sūknēt savus smadzeņu apgriezienus. Lai to izdarītu, regulāri ievietojiet filtrus ienākošajai informācijai. Tā rezultātā jums būs mierīga nervu sistēma. Un tā ir jūsu garās un vissvarīgāk laimīgās dzīves atslēga.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēzis, tava jaunības tablete ir spēja kontrolēt savu iedzimto trauksmi, kuras pamatā visbiežāk ir žēlums pret sevi. Saproti, ka žēlums ir destruktīvs, tas kā magnēts tavā dzīvē ievelk destruktīvu enerģiju, kas darbojas nevis lai stiprinātu, bet gan dzēstu personību.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas, jums ir vēlams iemācīties objektīvi saskatīt savas spējas. Parasti jūsu slimības rodas no jūsu spēku pārvērtēšanas. Jūs uzstādāt sev dažreiz vienkārši neiespējamus superuzdevumus, kas lēnām un noteikti atņem no jums enerģiju, izraisot funkcionālu neirožu rašanos.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām ir jāstrādā ar savu aizdomīgumu, kas ir vissvarīgākā baktērija, kas iznīcina viņu dzīvi. Aizdomīgums ar savu aizdomīgumu un trauksmi provocē stresu, kas laika gaitā noved pie hronisku psihisku traucējumu veidošanās, kā arī kaitē vispārējai fiziskajai veselībai.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem svarīgs ir enerģiju līdzsvars. Harmonijas, taisnīguma pārkāpšana noved pie morālā tukšuma, bez kura cilvēkam ir grūti dzīvot. Tāpēc, zaudējot laipnību, godīgumu un pieklājību, jūs zaudējat savu veselību.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni gūst labumu no garīgās paškontroles. Spēja apstrādāt un izcelt jebkāda veida negatīvu enerģiju ir ilgmūžības atslēga. Pastāvīgs stress noved pie ķermeņa pašiznīcināšanās. Iemācieties atpūsties ne tikai fiziski, bet arī garīgi.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieks, strādājiet ar savu lepnumu. Sagrozīts pasaules uzskats un jūsu nepiedienīgo darbību attaisnošana nenāks par labu, novedīs pie ķermeņa pretestības vājināšanās. Tā rezultātā visnegaidītākajās vietās sāks parādīties dažādas čūlas.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži, aicinām pazemināt savu pragmatisma un iezemējuma līmeni, kas palīdzēs veidot savu dzīvi optimistiskāk. Materiālā pasaule ir lieliska. Bet cilvēks ir tāda būtne, kas nevar dzīvot bez garīgās sastāvdaļas. Atceries šo.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem ir problēmas tikai ar izkropļotu brīvības izpratni, kas var novest pie krampjiem, spazmām, sliktas limfas un asinsrites. Izdomājiet, kur ir patiesa brīvība un kur bēgšana no atbildības, un tad viss ātri nostāsies savās vietās.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm piemīt vājākā dabiskā vitalitāte, kas pašhipnozes un pašapmāna gadījumā bieži izpaužas šīs zīmes cilvēku pastāvīgā nogurumā. Mācies patstāvīgi attīrīt savu enerģiju, tava arhetipa polaritāte ļaus tev dziedināt ne tikai sevi, bet arī apkārtējo vidi.

Leave a Comment