Kā katras zvaigžņu zīmes dzīve mainīsies pēc pilnmēness 25. janvārī – Pāvela Globas prognoze

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām pilnmēness būs iespēja izcelties un piesaistīt uzmanību, kā arī sākt intensīvu mācību un sarunu periodu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas jutīsies iedvesmotas rīkoties, risinot daudzus uzdevumus, neskatoties uz apkārt valdošo haosu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari var sagaidīt uzmanību un dāvanas no partneriem, taču pēc Pilnmēness gaidāms arī notikumu virpulis. Pilnmēness 25. janvārī Svariem sola krāsainas tikšanās un dāsnas dāvanas. Notikumi, kas sākās šajā laikā, uzkarsīs līdz 28. janvāra svētdienai, vēstot par četrām neparastu situāciju dienām. Notikumi noslēgsies ar pārsteidzošu mieru, bet ne bez neliela haosa.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem Pilnmēness, kas saistīts ar Jupiteru, nes iedvesmu un emocionālu plūdumu. Nākamās dienas, īpaši 26. un 27. janvāris, būs izšķirošas, lai koncentrētos uz uzdevumiem un darba procesiem. Sāksies pārdomu un pārvērtību process, un 28. janvāris šajā procesā būs nozīmīgs rādītājs.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Pilnmēness Lauvas zīmē atbalstīs Strēlniekus harizmas un līdera īpašību izpausmē. Atverot portālu intensīvai intelektuālai darbībai, tiks dots sākums jauniem uzdevumiem, darījumiem un pārmaiņām darbā. Piektdiena, sestdiena un svētdiena sola notikumu kaskādi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzis Pilnmēness 25. un 26. janvārī pievērsīs uzmanību spilgtai personībai un sola optimistisku noskaņojumu. Tomēr tūlīt pēc Pilnmēness sāksies aktīvs profesionālais periods ar intelektuāliem izaicinājumiem un pārvērtībām, īpaši 28. janvārī.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Lauvas pilnmēness Ūdensvīriem atnesīs iedvesmojošas personības un, iespējams, jaunas romantiskas attiecības. Aktīvas pārmaiņas sāksies 28. janvārī, sākot ar iedvesmu un optimismu, pārejot uz intensīvu mācīšanos un pārmaiņām.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm Lauvas pilnmēness 25. un 26. janvārī radīs iespēju publiski izpausties. Tad sāksies virkne lietišķu diskusiju un partnerattiecību pārrunu, īpaši no 26. līdz 29. janvārim, kas sola sadarbības risinājumus un pārmaiņas darba vietā.

Leave a Comment