Kā ātri un viegli piesaistīt naudas enerģiju? Padomi katrai Zvaigžņu zīmei līdz augusta beigām

Foto – Pixabay

Augusts, sākot no mēneša vidus, finansiālā ziņā būs ražīgs ikvienam, kurš nebaidās nopelnīt daudz naudas. Šajā rakstā ezotērikas eksperti atklās to, kā katra Zvaigžņu zīme var atvērt savu naudas enerģiju līdz vasaras beigām.

Ezotērikas speciālisti uzsver, ka līdz vasaras beigām ir pilnībā jāiztīra enerģija savā apkārtnē un mājoklī. Tas nozīmē gan ģenerāltīrīšanu, gan dokumentu sakārtošanu, gan remontdarbus, gan interjera atjaunošanu. Tomēr ir nianses – nav viss tik vienkārši, kā sākumā izklausās!

Un tā, kas jādara katrai Zvaigžņu zīmei, lai piesaistītu naudas enerģiju?

Auns

Nepietiks tikai ar to, ka mājoklis būs svaigs un iztīrīts. Jūsu gadījumā svarīgi ir iegādāties un turēt mājās svaigus ziedus. Pie tam – katrā telpā!

Vērsis

Jūsu gadījumā nepietiks tikai ar darbiem iekštelpās, būs jādodas arī dārzā – jāravē dobītes, jāsakopj apkārtne. Ja jums pašam sava dārza nav, piesakieties palīgā draugiem vai radiem.

Dvīņi

Jāsakārto “bardaks” gan plauktos, gan skapjos, un mēs nemaz nešaubāmies, ka jūs zināt, par ko ir runa!

Vēzis

Foto – Pixabay

Nebūs viegli un būs jāsaņemas šos darbus izdarīt. Būs jānoskaņojas pavisam nopietnai un lielai kārtošanai un tīrīšanai. Īsāk sakot – jūs gaida ģenerāltīrīšana.

Lauva

Jūs tiksiet sveikā mazliet vieglāk – mājoklī jāiztīra visas grīdas un paklāji. Nav tik traki, vai ne?

Jaunava

Jūsu lielā tīrīšana attiecas uz skapjiem – tie ir jāsakārto. Un bez žēlastības jāizmet ārā visas tās drēbes, kuras vairs nevalkājat.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kuras vienmēr pa dzīvi naudu piesaista kā magnēti

Svari

Pievērsiet uzmanību palodzēm! Tām jābūt tīrām – ne tikai noslaucītiem putekļiem, bet uz tām nedrīkst atrasties nekas, izņemot puķupodus (un tie ir vēlami).

Skorpions

Foto – Pixabay

Jums mājoklī visvairāk uzmanības jāpievērš apgaismojumam – ielaidiet savā dzīvē un mājā vairāk gaismas.

Strēlnieks

Pievērsiet uzmanību visiem tekstilizstrādājumiem – dvieļiem, gultas veļai, plediem. Ja tie ir veci, nobružāti – metiet ārā, un iegādājieties jaunus.

Mežāzis

Jums ticis viens no grūtākajiem darbiem – lai piesaistītu naudas enerģiju, būs jānomazgā visi logi.

Ūdensvīrs

Esat izvilcis laimīgo lozi! Kamēr citi mazgā logus un kārto skapjus, jums ir jāizdara visvieglākais – jānopērk akvārijs ar zivtiņām, un jānoliek dzīvojamā istabā.

Zivis

Arī Zivis tikušas cauri sveikā, jo viss, kas jums ir jādara – jānopērk jauns, košs paklājs, ko uzlikt pie ieejas durvīm.

Leave a Comment