Kā ātri atbrīvoties no zilumiem: 6 efektīvas metodes

Lielākā daļa zilumu izzūd 2 nedēļu laikā, dažiem ir nepieciešams nedaudz ilgāks laiks – tas ir atkarīgs no bojājuma pakāpes.

Taču, ja šis laiks jums nav piemērots un vēlaties pēc iespējas ātrāk atgūt ādas iepriekšējo izskatu, izmantojiet mūsu piedāvātās zilumu likvidēšanas metodes – tās ir 100% efektīvas!

Ir vairāki mājas aizsardzības līdzekļi, kas var palīdzēt zilumiem sadzīt ātrāk!

Zobu pasta

Pirms došanās gulēt, uzsmērējiet zobu pastu uz ziluma un aptiniet vietu ar vairākām pārsēju kārtām, lai neveidotos traipi uz apģērba. No rīta noņemiet pārsēju, noskalojiet ķermeņa daļu un vakarā procedūru atkārtojiet vēlreiz. Pēc 2-3 naktīm zilums gandrīz pilnībā izzudīs.

Cukurs vai medus

Ja šai metodei izmantosiet cukuru, tad no tā jāsagatavo sīrups. Nedaudz siltu sīrupu pārlejiet pāri zilumam un pārklājiet vietu ar pārsēju. Tiklīdz cukurs sacietēs, uz pārsēja uzlieciet ledus paku. Ik pēc stundas pārsēju nomainiet – ja jums ir pacietība, atkārtojiet procedūru vismaz 3 reizes.

Ingvers

Ingvers brīnumaini iedarbojas uz iekaisušu ādu un var palīdzēt tai sadzīt pēc iespējas ātrāk! Rūpīgi nomazgājiet ingveru, sasmalciniet to un iegūto pastu uzklājiet uz sasituma vietas (ingveru nav nepieciešams nomizot). Nostipriniet ingveru ar pārsēju vai plāksteri un atstājiet to uz nakti. Procesu atkārtojiet vēl pāris reizes.

Par pārējām efektīvām metodēm lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru