Jūs zinājāt, ka zelts nav paredzēts nēsāšanai visiem? Uzziniet, vai jūs drīkstat to nēsāt!

Ir cilvēki, kuriem zelta izstrādājumu nēsāšana var nodarīt pat ļoti lielu kaitējumu. Pirms iegādājaties zelta izstrādājumu, ieteicams kārtīgi pārdomāt pirkumu, jo jāņem vērā, ka tas tiešā veidā spēs jūs ietekmēt. Vai tas būs pozitīvi, vai negatīvi, to uzzināsiet tikai pēc tam.

Mūsdienās zelts kļuvis sabiedrībai aizvien pieejamāks, tādēļ to nēsā daudzi, nemaz nenojaušot, ko tas var nodarīt cilvēka veselībai.

Ekstrasensu cīņas 12. sezonas uzvarētāja, Jeļena Jaseviča, pastāstīja, ka zelts nav piemērots nēsāšanai visiem. Zeltam piemīt vesela virkne interesantu un veselīgu īpašību, taču diemžēl tam piemīt arī sava negatīvā puse.

Kam dzeltenais metāls var kaitēt?

Ekstrasense Jeļena Jaseviča neiesaka zeltu nēsāt tiem cilvēkiem, kas dzīvo lielās pilsētās, dzīvo aktīvu dzīvesveidu un bieži nonāk stresa situācijās. Uz šādiem cilvēkiem zeltlietas radīs negatīvu ietekmi, pasliktinot jau tā strespilno situāciju. Zelts šādiem cilvēkiem var radīt ilgstošu depresiju, histērisku uzvedību, kā arī problēmas ar nerviem.

Ekstrasense apgalvo, ka zelts ir piemērots tādiem cilvēkiem, kuriem ir mierīgs dzīvesveids un ikdienā valda rutīna bez stresa. Šādiem cilvēkiem zelts nesīs veiksmi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru